یک پیش غذای خوشمزه و سالم

طرز تهیه سالاد مکزیکی

کد خبر: ۱۲۷۶۹۰۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، سالاد مکزیکی نوعی سالاد است که با کلم، با مرغ و با کالباس و ذرت تهیه می‌شود. انواع سالاد مکزیکی اصل را با نکات رستورانی آن، در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه سالاد مکزیکی

مواد لازم سالاد ومکزیکی

 

کلم بنفش

۴ پیمانه

فلفل دلمه زرد

 ۱/۲ پیمانه

سیب زمینی پخته شده

 ۱ پیمانه

پیازچه

 ۵ شاخه متوسط

هویج

 ۱ پیمانه پر

فلفل هالوپینو یا معمولی

 ۱ عدد

فلفل دلمه قرمز

۱/۲ پیمانه

گشنیز

۱/۲ پیمانه

 

طرز تهیه سالاد مکزیکی

 


کلم پیچ‌ها را برگ برگ کنید و آن‌ها را خوب بشویید و به صورت خلالی و یک اندازه خرد کرده و در ظرفی بریزید.

هویج‌ها را خوب بشویید و روی آن را بتراشید سپس آن‌ها را با دنده دشت رنده و به مخلوط اضافه کنید.

فلفل دلمه را بشویید، آن را برش دهید و مواد داخل آن را خارج کنید. سپس آن را ریز ریز خرد کنید.

جیکاما یا سیب زمینی را نیز به صورت خلالی خرد کنید.

 گشنیزتازه و فلفل هالوپینو را خرد کنید. (بهتر است دانه‌ها و بافت وسط فلفل را بگیرید تا طعم سالاد زیاد تند نشود).

کلیه‌ی مواد خرد شده را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.

سالاد را می‌توانید با سس مخصوص سالاد مکزیکی (که دستور تهیه آن در زیر آمده است) نوش جان کنید.

سالاد مکزیکی با کاهو نیز به همین روش تهیه می‌شود؛ با این تفاوت که به جای کلم باید از کاهو استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها