کد خبر: ۱۲۷۶۶۴۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج این خیارشور شبیه همان خیارشور های شرکتی  و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه می باشد.

طرز تهیه خیار شور خانگی (یک روزه)

مواد لازم خیار شور

 

خیار قلمی

2 کیلو

نمک

 1 لیوان

 برگ کرفس

 200 گرم

فلفل سبز تند

 5 عدد

ترخون

 300 گرم

شويد

 200گرم

سیر

: 1 بوته

تخم گشنیز

 1 قاشق چایخوری

آب و سرکه

به مقدار لازم

 

طرز تهیه خیار شور

 

  1. خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های بزرگ می ریزیم.

  2. سپس چند ساقه ترخون و 3 حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به میزان دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم.
    آنگاه درب شیشه را محکم می بندیم.

  3. سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

  4. توجه کنید پس از به جوش آمدن آب،به مدت 15 دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.

  5. سپس شیشه را از قابلمه خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
    وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت 24 ساعت درون یخچال می گذاریم تا قابل مصرف شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها