تحقیقات نشان می دهد افرادی که همواره چشم اندازی منفی نسبت به آینده دارند بیشتر به زوال عقل و یا همان آلزایمر مبتلا می شوند.
کد خبر: ۱۲۶۸۵۱۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، تکرار افکار منفی ممکن است منجر به ایجاد ذخایر مضر روی مغز شود ، که با بیماری آلزایمر - شایعترین نوع زوال عقل - مرتبط است.

دکتر ناتالی مارتانت نویسنده برجسته   از دانشگاه کالج لندن گفت:  ما فکر نمیکنیم که شواهد نشان دهند که مشکلات کوتاه مدت مربوط به افسردگی و منفی بافی خطر زوال عقل را افزایش می دهد اما اگر بلند مدت باشد آنگاه باید احتمالات را در نظر گرفت.

دانشمندان براساس یافته های منتشر شده در ژورنال آلزایمر و دمانس ، خواستار تحقیقات بیشتر در مورد افکار منفی تکراری به عنوان یک عامل خطرناک برای زوال عقل هستند.

در این تحقیق  که توسط انجمن آلزایمرحمایت شده است  محققان 292 نفر بالای 55 سال را بیش از دو سال مورد بررسی قرار دارند و این افراد پرسشنامه هایی را در مورد نحوه پاسخگویی به تجربیات منفی تکمیل کردند.

علائم افسردگی و علائم اضطراب نیز در نظر گرفته شد در حالی که عملکردهای شناختی مانند حافظه ارزیابی می شود.

از اسکن مغزی برای اندازه گیری رسوب دو نوع پروتئین مغز - تاو و آمیلوئید - مرتبط با بیماری آلزایمر استفاده شد.

محققان گفتند ، افرادی که الگوهای افکار منفی تکراری بالاتری  داشتند  در طی یک دوره چهار ساله دچار کاهش شناختی بیشتری شدند و احتمالاً دارای ذخایر پروتئین مضر در مغز خود هستند.

با این حال ، افسردگی و اضطراب با کاهش شناخت و حافظه در آینده همراه بود اما رسوب آمیلوئید یا تاو در مغز کمتر دیده شد.

به گفته محققان ، یافته های آنها حاکی از آن است که افکار منفی تکراری می تواند دلیل اصلی افسردگی و اضطراب باشد که در نهایت به آلزایمر هم می رسد. این مشکل درشاخص های استرس مانند فشار خون بالا نیز نقش دارد.

دکتر مارتانت گفت:  در اینجا  ما دریافتیم که الگوهای خاص تفکر دخیل در افسردگی و اضطراب می تواند یک دلیل اساسی باشد که افراد مبتلا به آن اختلالات بیشتر به زوال عقل مبتلا می شوند. در کنار مطالعات دیگر ، که افسردگی و اضطراب را با خطر زوال عقل مرتبط می سازد ، انتظار داریم که الگوهای فکری منفی در مدت زمان طولانی می توانند خطر زوال عقل را افزایش دهند.

اما فیونا کاراگر  از انجمن آلزایمر ، گفت که در حالی که ارتباط بین افکار منفی و کاهش شناختی و رسوبات مضر مغز جالب به نظر می رسد باید تحقیقات بیشتری انجام شود.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها