نمونه اولیه از واکسن ضدکرونا در دانشگاه هاروارد آمریکا بر روی میمون ها آزمایش شد. نتایج آن به شدت خوشحال کننده بود؛ میمون ها در برابر عفونت ناشی از ویروس کرونا مصون ماندند.
کد خبر: ۱۲۶۷۳۳۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، در یک آزمایش 9 میمون که به ویروس کرونا آلوده شده بودند بعد از بهبودی دیگر نسبت به کرونا ایمن شدند.

در یک آزمایش دیگر به 25 میمون دیگر واکسن ضدکرونا تزریق شد. از این تعداد واکسن 10 عدد فیک و تقلبی بودند. این 10 میمون بعد از تزریق ویروس کرونا به شدت به این بیماری مبتلا شدند و مراتب شدید آن را نشان دادند اما 15 میمونی که واکسن را زده بودند پس از دریافت ویروس کرونا در برابر آن مقاوم بودند.

با توجه به آزمایش موفقیت آمیز بر روی میمون ها، محققان پزشکی دانشگاه هارواردمی گویند حالا این واکسن ها باید در انسان نیز مورد آزمایش قرار بگیرند.

پیش ازاین دانشگاه آکسفورد مدعی کشف قطعی واکسن کرونا شده بود.

مطالعات جدید نشان می دهد مصونیت نسبت به کرونا پس از ابتلا به آن و رسیدن به بهبودی راه حل بزرگی در برابر بشر برای ساختن واکسن آن گذاشته است.

آزمایشات مشابهی بر روی میمون ها در دانشگاه هاروارد انجام شد و میمون هایی که واکسن زده بودند در برابر کرونا مصون و ایمن شدند.

در آزمایشی دیگر 9 میمون پس از اینکه به کرونا مبتلا شدند پس از بهبودی با وجود تزریق مجدد ویروس کرونا دیگر به آن مبتلا نشدند و بدنشان عفونی نشد. در واقع بدن آنها نسبت به ویروس کرونا مصونیت پیدا کرده است.

اگرچه دانشمندان تصور می كنند كه آنتی بادی های تولید شده در پی ابتلا به ویروس کرونا می تواند منجر به مصونیت بدن از ابتلای مجدد باشد اما شواهد علمی دقیقی نیز وجود ندارد كه بتواند از این نظریه حمایت كند.

چندین تیم تحقیقاتی مقالاتی را منتشر کرده اند مبنی بر اینکه واکسن علیه ویروس در حیوانات مؤثر است.

در مطالعه دوم که در مجله Science نیز منتشر شده است ، باروچ و همکارانش 25 میمون را با شش واکسن نمونه اولیه آزمایش کردند در حالی که 10 میمون واکسن جعلی را دریافت کردند.

این واکسنها شش شکل مختلف پروتئین سنبله را که در سطح ویروس یافت شده است ، بیان کرد.

این سیستم ایمنی بدن را برای شناسایی پروتئین سنبله و محافظت از بدن در صورت آلوده شدن به ویروس کرونا را نشان می دهد.

اما میمون هایی که واکسنهای واقعی را دریافت کرده اند سطح آنتی بادی به اندازه کافی بالا دارند تا ویروس را ظرف دو هفته خنثی کنند.

دانشمندان نمی توانند هیچ سطح ویروسی را در هشت میمون واکسینه شده تشخیص دهند  در حالی که 17 مورد دیگر سطح بسیار پایینی دارند.

البته این مطالعات ، که مورد بررسی قرار گرفته اند اثبات نمی کنند که انسان دارای مصونیت ایمنی بلند مدت باشد ، اما اطمینان بخش هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها