غذا‌هایی که خبری از گوشت در آنها نیست

پشت پرده کباب‌ های ارزان قیمت

رئیس اداره فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره فروش چلوکباب‌های ارزان قیمت توضیح داد.
کد خبر: ۱۲۳۶۸۲۰
پشت پرده کباب‌ های ارزان قیمت

به گزارش جام جم آنلاین، محمد حسین عزیزی رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره فروش غذاهای خیلی ارزان مثل چلوکباب اظهار کرد:وقتی قیمت تمام شده غذایی مانند چلوکباب ارزان است، این مسئله به معنای آن بوده که مواد اولیه غذا ارزان استفاده شده است و این احتمال وجود دارد که برای تهیه کباب اصلا از گوشت استفاده نکرده باشند.

وی ادامه داد: البته این احتمال هم وجود دارد که برای تهیه کباب مقدار خیلی کمی گوشت استفاده شده باشد و بیشتر کباب را سویا یا سنگدان مرغ تشکیل بدهد.

رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: مصرف سویا و سنگدان مرغ مشکلی برای سلامت افراد ایجاد نمی کند ولی از نظر محتوایی مواد غیر گوشتی محسوب می شود.

عزیزی گفت: در کباب های ارزان قیمت، سنگدان های مرغ معمولا از کشتارگاه های مجاز خریداری و با مقدار زیادی سویا چرخ کرده مخلوط می شود و به همین دلیل غذای داده شده به دست مشتری ارزان تر از سایر اماکن تهیه و طبخ غذاست.

رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو یاد آوری کرد: مردم با مشاهده هرگونه تخلفی مراتب را با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت در میان بگذارند تا در سریع ترین زمان مسائل مختلف پیگیری و ترتیب اثر داده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها