طبق نتایج یک مطالعه، افرادی که روزانه بیش از ۵۰ گرم فلفل قرمز مصرف می‌کنند تقریبا دو برابر با خطر ابتلا به خطر زوال حافظه و ضعف شناختی روبه‌رو هستند. به گفته محققان، کپسایسین یک ماده فعال در فلفل قرمز است که موجب تسریع سرعت متابولیسم، کاهش چربی و ممانعت از اختلالات قلبی - عروقی می‌شود. به گفته محققان، افرادی که مقدار زیادی فلفل قرمز مصرف می‌کنند دارای شاخص توده بدنی کمتر و فعالیت فیزیکی بیشتری هستند. پژوهشگران دریافتند افراد دارای وزن طبیعی در مقایسه با افراد دارای اضافه وزن نسبت به مصرف فلفل قرمز حساس‌تر هستند، از این‌رو تاثیرش بر حافظه و وزن بیشتر است./ مهر
کد خبر: ۱۲۲۰۱۳۴
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها