در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
حلیم گندم
مواد لازم:
گوشت: نیم کیلو / گندم: نیم کیلو / پیاز متوسط: 3 عدد / شیر: 4 لیوان / دارچین، شیره انگور یا خرما و... برای تزئین: به میزان لازم / نمک: به میزانلازم
گوشت را شسته، خرد کرده و در کمی آبجوش در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم. وقتی جوش آمد کف روی آب را گرفته و پیازها را خرد کرده و روی گوشت میریزیم. حرارت را کم میکنیم تا زمانی که گوشت کامل بپزد. گندم را در قابلمهای ریخته و با حرارت کم میپزیم و بعد آن را چرخ کرده یا با غذاساز میکس میکنیم.
در ظرفی حدود 4 لیوان آب یا شیر میریزیم تا وقتی که جوش بیاید در این مرحله گوشت را ریشریش کرده و با گندم چرخ کرده به شیر اضافه کرده و چند دقیقه یکبار هم میزنیم تا ته نگیرد. وقتی حلیم پخت و جا افتاد نمک آن را اندازه کرده و در ظرف مناسب ریخته و با دارچین، گوشت ریش ریش شده، شیره انگور یا خرما و... تزئین کرده و سرو میکنیم.
شیربرنج
مواد لازم:
برنج نیم دانه معطر: یک پیمانه / شیر: 3 پیمانه / گلاب: نصف پیمانه / دارچین، خلال پسته، بادام، شیره انگور یا خرما و... برای تزئین: به میزان لازم
برنج را حداقل یک ساعت قبل از پخت خیس کرده و سپس همراه با یکپیمانه آب و دو پیمانه شیر در قابلمهای ریخته و روی حرارت میگذاریم و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد.
وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و چند دقیقه یکبار هم میزنیم. در این مرحله یک پیمانه شیر و گلاب را هم اضافه میکنیم و تا پخت کامل روی حرارت کم میگذاریم.
وقتی شیربرنج لعاب انداخت و جا افتاد بعد از کمی خنک شدن آن را در ظرف مناسبی ریخته و با دارچین، خلال پسته، بادام، شیره انگور یا خرما و... تزئین کرده و سرو میکنیم.
شله زرد
مواد لازم:
برنج نیم دانه معطر: 2 پیمانه / شکر: 2 پیمانه / گلاب: یک پیمانه / کره: 100 گرم / زعفران دمکرده و هل: به میزان لازم / آب سرد: 10 لیوان / خلال پسته، بادام و... برای تزئین: به میزان لازم
چند ساعت قبل از پخت برنج را خیس کرده و سپس آب آن را خالی کرده و همراه ده لیوان در قابلمهای مناسب ریخته و روی حرارت کم میگذاریم.
اگر حرارت زیاد باشد حتما برنج چسبیده و میسوزد. بعد از حدود نیم ساعت که آب و برنج به آرامی در حال جوشیدن است زعفران دمکرده و هل را اضافه کرده و هم میزنیم. سپس شکر، کره و گلاب را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم. هر چه به انتهای کار نزدیک میشویم غلظت شله زرد بیشتر میشود و باید مدام آن را هم بزنیم تا نچسبد.
وقتی غلظت شله زرد به اندازه شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با دارچین، خلال پسته، بادام و. . . تزیین کرده و سر سفره افطار میگذاریم.
مژده مظهری
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان