عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نسبت به افزایش پوسیدگی‌های دندانی در ایران به دلیل سرانه بالای مصرف شکر، هشدار داد.
کد خبر: ۱۱۹۰۴۹۰

دکتر محمدجواد اقبال با اشاره به این‌که تحقیقات نشان داده پوسیدگی دندانی در کشور بسیار زیاد است، افزود: سرانه مصرف شکر در ایران بالاست و این مساله ریسک پوسیدگی‌های دندانی را افزایش می‌دهد، بنابراین پیشگیری از این موضوع بسیار حائز اهمیت است. پوسیدگی دندانی از جمله بیماری‌های عفونی است و بعد از سرماخوردگی دومین بیماری شایع بویژه در کشورهای در حال توسعه به‌شمار می‌رود. وی تاکید کرد: در قدیم زمانی که ایمپلنت وجود نداشت همه تلاش دندانپزشکان حفظ دندان بود ولی امروزه خیال مردم و دندانپزشکان راحت‌تر شده چرا که ایمپلنت جایگزین دندان اصلی می‌شود ولی باید توجه داشت هیچ چیز همچون عضو طبیعی بدن نیست و باید همچنان سعی در حفظ دندان شود. / مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها