جام جم آنلاین گزارش میدهد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، یافتههای متخصصان حاکی از آن است که مشتقات نوعی اسید چرب موسوم به EHT که دانه قهوه را میپوشاند، کمک میکند تا مغز موشها در برابر انباشت غیرمعمول پروتئین مرتبط با پارکینسون و زوال عقل حفاظت شود.
گروهی از محققان دانشگاه راتگرز آمریکا اظهار داشتند: در این مطالعه تعدادی موش میزان ناچیزی از کافئین و EHT دریافت کردند. هیچ یک از این دو ترکیب به تنهایی اثرگذار نیستند اما در کنار یکدیگر بخشی از مغز موشها را فعال کرده که با تشکیل پروتئینهای موثر در بروز بیماری پارکینسون و زوال عقل مقابله میکند.
داروهای فعلی موجود که به بیماران مبتلا به پارکینسون توصیه میشود تنها علائم بیماری را درمان کرده و تاثیری برعوامل نهفته آن ندارد.
بیماری پارکینسون عارضه مغزی است که نزدیک به یک میلیون نفر در آمریکا به آن مبتلا هستند و میتواند به لرزش اندام و بروز مشکل هنگام راه رفتن و حفظ تعادل منجر شود.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، بررسیهای انجام شده نشان میدهد که ترکیب کافئین و EHT میتواند روند پیشرفت پارکینسون و زوال عقل را کند کرده یا متوقف کند.
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان