​انگولاس یا همان بچه مارماهی به زبان اسپانیایی‌ها یکی از گرانقمیت‌ترین غذاهایی است که مردم این کشور به آن بسیار علاقه‌مند هستند و علت این همه توجه مشتریان به این غذای نه چندان خوش ظاهر و طعم را کسی نمی‌داند. به گفته مردم اسپانیا این غذا در گذشته‌های دور به عنوان غذایی برای خوک‌ها استفاده می‌شد، اما به مرور زمان به یک غذای گرانقیمت و لاکچری در رستوران‌های این کشور مورد استفاده قرار گرفت که مردم عادی کمتر سراغ آن می‌روند و بیشتر نظر ثروتمندان را به خود جلب می‌کند.
کد خبر: ۱۱۷۴۶۵۸

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اکنون قیمت این غذا ۱۰۰۰ یورو است و در رستورانهای شیک و بزرگ سرو میشود، این خوراکی با وجود این قیمت بالا طعم خاصی هم ندارد، روادریگو گارسیا فونسکا که یک سرآشپز اسپانیایی در رستوران مادرید است، در اینباره گفت: خود من برای چنین غذایی هیچ وقت اینقدر هزینه نخواهم کرد، چراکه نه مزه جالبی دارد و نه ظاهر زیبایی، به عقیده من حتی کاهو در برابر این خوراکی بهتر است!

عجیبتر اینکه در اسپانیا حتی بازار سیاه برای این غذا وجود دارد که علت آن محبوبیت بیش از اندازهاش است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها