رئیس رسانه ملی در آیین اختتامیه بیست ­ویکمین جشنواره تولیدات مراکز استانی صداوسیما تاکید کرد:

شفاف­ سازی، بیان روایت درست از وقایع و صداقت با مخاطب مهم ترین رسالت رسانه­ ها

رئیس رسانه ملی در آیین اختتامیه بیست­ ویکمین جشنواره تولیدات مراکز استانی صداوسیما، شفاف­ سازی، ارائه روایت درست از وقایع و صداقت با مخاطب را به عنوان مهمترین وظایف رسانه ­ها برشمرد.
کد خبر: ۱۱۶۱۴۷۵
شفاف­ سازی، بیان روایت درست از وقایع و صداقت با مخاطب مهم ترین رسالت رسانه­ ها

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علی عسکری با تشکر از همکاران استانی شرکت کننده در این جشنواره گفت:این یک سنت حسنه است که در یک سال با هم رقابت می­ کنند و به خلق بهترین آثار می­پردازند.

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه سازمان صداوسیما یک پیکره واحد است افزود: به لطف الهی سازمان هم اکنون پررونق­ ترین دوران خود را سپری می­کند به رغم اینکه شاید بتوان گفت سخت­ ترین زمان هم هست.

او اهمیت جایگاه سازمان صداوسیما را غیرقابل انکار دانست و تصریح کرد: اهمیت رسانه ملی در این جنگ بزرگ رسانه­ ای فوق­ العاده است و امروز ما در معرض یک جنگ روانی رسانه­ ای گسترده قرار داریم.

دکتر علی عسکری با بیان اینکه جنگ تمام عیار رسانه ­ای امروز شرایط خاصی را ایجاد کرده است گفت: جهان امروز، جهان ارتباطات است و انسان­ ها با رسانه ­ها در این جهان ارتباط تنگاتنگ دارند و هر روز این ارتباط گسترده­ تر می ­شود.

رئیس رسانه ملی، رسانه ­های موجود در سهم رسانه­ ای امروز دنیا را به سه گونه تقسیم کرد و افزود: رسانه­ ها یا در جبهه استکبار و نظام سلطه یا در جبهه مقاومت و یا در میانه این دو ، و عرصه ، یک عرصه بسیار پیچیده است.

رئیس سازمان صداوسیما به رقابت رسانه­ های مختلف و توسل به روش­ های مختلف برای حذف رقیب در این عرصه اشاره و تأکید کرد: در این چارچوب، رسانه­ های نظام سلطه همه فشار و جنگ روانی خود را بر سازمان صداوسیما به عنوان قله مقاومت گذاشته اند و همچنان به آن ادامه می­ دهند.

دکتر علی عسکری هدایت و اثرگذاری بر افکار عمومی ملت ایران را هدف نخست رسانه ­های مخالف جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: گسترش ناامیدی و روحیه ضعف و ناتوانی در ملت ایران اولویت نخست رسانه­ های نظام سلطه است و بر همین اساس به هر روشی دست می­ زنند.

رئیس رسانه ملی روشن کردن چهره واقعی رسانه­ های نظام سلطه را یکی از مفیدترین گام ­های رسانه ­های جبهه مقاومت به ویژه سازمان صداوسیما دانست و افزود: مردم ما باید بدانند که این رسانه­ ها به ­رغم ظاهرشان به هیچ وجه بی­ طرف نیستند و همه هدفشان نابودی ملت ایران است.

او افزود: جنگ اقتصادی از یک سو و بزرگنمایی آن در رسانه­ های نظام سلطه و جنگ روانی و ایجاد ناامیدی میان ملت ایران، دو مسیر اصلی دشمنان ایران اسلامی است.

دکتر علی عسکری، استفاده دشمنان ملت ایران از معاندان جمهوری اسلامی ایران را نشان ضعف دشمن دانست و گفت: آن­ها هم اکنون به سلطنت­ طلبان و منافقین متوسل شده­ اند که پرونده­ شان نزد ملت ایران سیاه است و بارها از ملت سیلی خورده­ اند و این بار هم همه آ­ن­ها سیلی محکمی از مردم رشید ایران خواهند خورد.

دکتر علی عسکری نگاهی نو و جدید در عرصه رسانه را در دنیای امروز ضروری دانست و افزود: شفاف­ سازی، اعتمادسازی و بیان سخن صدق و دقیق باید روش اصلی ما باشد و ما باید صدای مردم باشیم.

او افزود: ما باید با مردم صادقانه و مهربانانه رفتار کنیم و روایت ما از رویدادها باید در مسیر منافع ملی و ارزش­ های انقلابی باشد.

او انفعال را بزرگ­ترین دردی دانست که رسانه را تهدید می­ کند و افزود: رمز دوری از انفعال، انقلابی ماندن و وفاداری به ارزش­ های انقلاب اسلامی است.

رئیس رسانه ملی امیدآفرینی را مهم­ترین اولویت صداوسیما ارزیابی کرد و گفت: باید هنرمندانه خبرهای امیدوار کننده به مردم بدهیم و باید به آن­ها نشاط دهیم و اوقات فراغت مفید و سرگرم کننده برای آن­ها ایجاد کنیم.

دکتر علی عسکری نقش رسانه­ های استانی در مسیر سخت عرصه رسانه­ های امروز را مهم توصیف و تصریح کرد: ما باید تعامل خودمان را در این شبکه­ های استانی با مردم بیشتر و قوی­تر کنیم تا با حرکت در این مسیر موقعیت رسانه­ های استانی حفظ و تقویت شود.

او افزود: ما باید با مطالعات علمی، خواست ­ها، نیازها و مشکلات مردم را به درستی احصاء و برای یافتن راهکار رفع آن­ها هم­ اندیشی برگزار کنیم.

او رسانه­ های استانی را محمل بیان مشکلات مردم دانست و گفت: ما باید با بیان شفاف مشکلات مردم و پیگری آن­ها، راه­ های سوء استفاده دشمن را سد کنیم.

دکتر علی عسکری با بیان اینکه شبکه ­های استانی در تقویت فضای کار، تولید و عرصه اقتصاد مقاومتی بسیار اثرگذارند افزود: افزایش زمینه­ های اشتغال برای تقویت راه­ های حمایت از کالای ایرانی و اقناع مردم برای خرید کالای ایرانی از مهم­ترین کارهایی است که باید در اولویت رسانه ­ها و به ویژه شبکه­ های استانی قرار گیرد.

وی نقش شبکه­ ایران کالا را در تقویت روحیه کار و تلاش مثال زدنی توصیف و تصریح کرد: تقویت شرکت­ های دانش بنیان به عنوان جایگاهی برای تبلور فکرهای جوان و خلاق می­ تواند مسیر ما به رسیدن به موفقیت در عرصه اقتصاد مقاومتی را تسهیل کند.

رئیس سازمان صداوسیما بر توجه ویژه به فرهنگ غنی اسلامی- ایرانی تأکید کرد و افزود: باید گفتمان دین و انقلاب اسلامی را گسترش دهیم و آن را پاس بداریم.

علی عسکری،چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را فرصتی کم نظیر برای بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و افزود: باید تلاش­ های صورت گرفته را به درستی برای مردم تبیین و روحیه امید را بیش از پیش تقویت کرد.

رئیس رسانه ملی از همه استانداران خواست تا از فرصت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی استفاده و با تعامل با رسانه ملی در استان­ های مختلف تلاش­ های صورت گرفته را به مردم ارائه کنند.

آغاز بکار بخش بین‌الملل جشنواره تولیدات مراکز از سال 1399

معاون امور استان‌های صداوسیما گفت: بخش بین‌الملل از جشنواره بیست و سوم تولیدات مراکز آغاز بکار می‌کند.

علی دارابی در آیین اختتامیه بیست و یکمین جشنواره تولیدات مراکز استانی صداوسیما که به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد ضمن قدردانی و تشکر از همه دست اندرکاران برگزاری این جشنواره به ویژه استان میزبان اظهار کرد: در فاصله جشنواره بیستم تاکنون معاونت امور استان‌ها و مراکز استان‌ها گام بزرگی برای بهتر دیده شدن و بیشتر شنیده شدن برداشته‌اند.

او افزود: «رادیو زیارت» با هدف ارتقاء دانش و معرفت مشتاقان و شیفتگان نیایش، دعا، زیارت و برای خدمت بیشتر رسانه در حوزه دین و اخلاق رسماً افتتاح و آغاز به ­کار کرد.

معاون امور استان‌های صداوسیما با اشاره به نخستین جشنواره ملی پویانمایی تلویزیونی ایران که بهار امسال در همدان برگزار شد خاطرنشان کرد: این جشنواره توانست رونق کسب و کار به این صنعت و هنر برگرداند به طوری که تمام بدهی‌های گذشته پرداخت و بودجه و اعتبار لازم برای تولید اختصاص یافت.

او ادامه داد: برندسازی در برنامه‌های صداوسیمای مراکز در راستای ارتقای سطح کیفی برنامه‌ها و احترام به نگاه مخاطبان و حمایت از برنامه‌های پرمخاطب شش عنوان در شبکه شما و 49 عنوان در سیمای مراکز و 42 عنوان در صدای مراکز مورد توجه قرار گرفته است.

دارابی با بیان اینکه تولید و ساخت 140 مستند بلند و نیمه­ بلند از شهدای مدافع حرم که در هفته دفاع مقدس طی آئینی رونمایی و از شبکه‌های رادیو و تلویزیون در سطح بین‌المللی، ملی و استانی پخش خواهد شد از دیگر اقدامات صورت گرفته هستند گفت: معاونت امور استان‌ها و مراکز استان‌ها از نیمه دوم سال 1395 با تشکیل ستاد و انجام هماهنگی‌های برون سازمانی تدارک بایسته‌ای را برای بزرگداشت چهل سال پایداری، پیشرفت و افتخار دیده‌اند.

معاون امور استان‌های رسانه ملی با اشاره به تولید مستند کارنامه انقلاب اسلامی در هر استان خاطرنشان کرد: تجلیل از مبارزان و پیشکسوتان انقلاب اسلامی که امشب در آئین اختتامیه جشنواره بیست­ ویکم به رسم ادب و به پاس قدرشناسی از چند تن از معاریف و مشاهیر دوران انقلاب اسلامی قدردانی خواهیم کرد از جمله بخش‌های این مستندها هستند.

او گفت: در قالب برنامه‌هایی برای بیان کارنامه 40 ساله انقلاب، همه استانداران، مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی به بیان خدمت دوره خود می‌پردازند، این کار هم علاوه بر قدردانی از خادمان، گامی مهم برای نمایش وحدت نیروهای انقلاب و خادم نظام است.

دارابی تصریح کرد: «چهل کوثر» عنوان مستندی در ارتباط با 40 تن از بانوان پیشگام ایرانی در استان‌های مختلف است که در عرصه دفاع مقدس، سازندگی، علم و فناوری، تربیت فرزندان و سبک زندگی موفق بوده‌اند.

معاون امور استان‌های صداوسیما با اشاره به تولید مستند «چهل حکیم» با همکاری وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: در این قالب از40 تن از پزشکان خدوم و تلاشگر در عرصه‌های خدمت به مردم مناطق محروم، قدردانی می‌شود که مستند آنان در حال تولید است.

او با اشاره به تجلیل از کارآفرینان و مولدان رونق کسب و کار تاکید کرد: معاونت استان‌ها در سالی که رهبر حکیم انقلاب اسلامی آن را به نام سال «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری فرموده‌اند در زمستان سال جاری از 40 نفر از کارآفرینان برتر استان‌ها که در جبهه اقتصادی و حمایت از کالای ایرانی و ایجاد اشتغال خدمات شایانی داشته‌اند قدردانی خواهد کرد.

دارابی افزود: برگزاری جشنواره بیست­ ویکم و تقارن آن با هفته دولت که بزرگداشت یاد و راه و آرمان شهیدان رجایی و باهنر به عنوان نماد خدمت‌گزاری، ساده‌زیستی، پاکدستی و مردم‌داری هستند را فرصتی برای بازخوانی این فضایل و نیز تبیین خدمات دولتمردان می‌دانیم و از این جهت امسال شبکه‌های استانی فرصت زمانی و برنامه‌های بیشتری را برای حضور مسئولان در برنامه‌ها تدارک دیده‌اند.

معاون امور استان‌های صداوسیما ادامه داد: حجم آثار تولیدات مراکز در جشنواره امسال پنج برابر نسبت به جشنواره بیستم بوده است به طوری که 2600 اثر در جشنواره قبلی وجود داشت و امسال 1026 اثر که این رشد چشمگیر مرهون عوامل مختلفی است که از آن جمله می‌توان به 24 ساعته شدن شبکه‌های استانی، رقابتی‌تر شدن تولیدات و امید بیش­تر برنامه‌سازان برای خلق اثر و حجم بالای تولیدات فضای مجازی اشاره کرد.

او با بیان اینکه یکی دیگر از دلایل جهش تولیدات شکسته شدن انحصار فناوری در استفاده از فناوری‌های جدید بوده است گفت: همچنین می‌توان به مشارکت فعال بخش‌های خصوصی به ویژه فعالان جبهه فرهنگی در این بین اشاره کرد.

دارابی خاطرنشان کرد: بیش از 120 تن از صاحبنظران، استادان، مدیران، پژوهشگران، هنرمندان در فاصله 40 تا 60 روز امر بررسی و انتخاب و سپس داوری آثار را انجام داده‌اند که از همه این عزیزان که منصفانه آثار را دیدند و رای خود را دادند صمیمانه قدردانی می‌کنم.

معاون امور استان‌های صداوسیما در ادامه با اشاره به هدف جشنواره تولیدات مراکز در گام‌های بعدی گفت: امیدواریم در جشنواره بیست­ ودوم بتوانیم بخش بین المللی را ایجاد کنیم و تا آن زمان مراکز استان‌ها فرصت دارند امر تولید مشترک و مبادله برنامه با کشورهای همسایه را در اولویت قرار دهند.

او تصریح کرد: جشنواره بیست­ و­دوم به لطف الهی و همت والای استاندار سابق خراسان شمالی مهندس صالحی و استاندار کنونی یعنی آقای خباز و اهتمام بایسته آقای قربانی­ جم مدیر کل صداوسیمای این استان در بجنورد برگزار می‌شود، در همین جا از آقای سلیمانی­ دشتکی استاندار قبلی چهارمحال و بختیاری که گام نخست برای میزبانی جشنواره در شهرکرد را برداشتند صمیمانه قدردانی می‌کنم.

وظیفه رسانه ملی افزایش روحیه مردمی برای قیام اقتصادی در برابر تهدیدات آمریکاست

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: وظیفه رسانه ملی در شرایط کنونی، امیدآفرینی و افزایش روحیه مردمی به منظور قیام اقتصادی در برابر تهدیدات دشمنان است.

محسن رضایی در آیین اختتامیه بیست­ و­یکمین جشنواره تولیدات مراکز استانی صداوسیما که به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد ابراز کرد: منطقه چهارمحال و بختیاری یکی از تاریخی‌ترین استان‌های ایران در دوران باستان و معاصر است.

او افزود: نیازمند یک قیام ملی علیه زورگویی‌های غیرقانونی و فشارهای اقتصادی آمریکا هستیم البته این نخستین‌ بار نیست که با این نوع اقدامات دست و پنجه نرم می‌کنیم چرا که از نخستین روزهای بعد از پیروزی انقلاب، تمام قدرت‌های جهانی با کوتاه شدن دستشان از منافع‌شان در ایران، علیه کشورمان وارد میدان شدند و با انواع جنگ‌های نظامی، اقتصادی، فرهنگی و تروریستی، به نبرد با مردم بزرگ ایران آمدند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه فشار و محاصره اقتصادی نقشه جدید آمریکاست گفت: بزرگ‌ترین مشکل دولتمردان ایالات متحده این است که هنوز مردم ما را نشناخته‌اند؛ در کجای دنیا سراغ داریم که از یک خانواده، 12 نفر به شهادت رسیده باشند یا مادر دیگری سه پسرش را به جبهه فرستاده باشد؟ محاسبات مادی‌گرایانه غرب همیشه اشتباه بوده و آنها هنوز گمان می‌کنند می‌توانند از این طریق، ملت ما را به زانو در آورند.

او ادامه داد: اگر پیروزی‌های ما در عرصه اقتصادی کمتر از پیروزی‌ها و پیشرفت‌های نظامی نباشد کمتر نیست، استعدادهای جوانی در کشورمان وجود دارند که اگر به آنها میدان داده شود می‌توانند تحولات شگرفی را در حوزه‌های گوناگون اقتصادی به وجود بیاورند.

رضایی خاطرنشان کرد: اگر بازارهای خارجی را بر ما محدود کنند و ببندند، می‌توانیم بازارهای داخلی را گسترش دهیم همچنین هم مرز بودن ایران با 15 کشور حاکی از این واقعیت است که هیچ کس نمی‌تواند ما را از تجارت با آنها باز دارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مراکز و بنگاه‌های اقتصادی مختلفی در سطح جهان از جمله اروپا وجود دارند که حاضر به همکاری با ایران هستند گفت: همچنین نقدینگی فراوانی در کشور وجود دارد که به خاطر بی­اعتمادی مردمی، به سمت بازارهایی همچون سکه و ارز هجوم برده ولی اگر اعتمادسازی شود و زیرساخت‌ها تقویت شوند، این نقدینگی می‌تواند منجر به شکوفایی اقتصادی شود.

او افزود: راه خروج از بحران اقتصادی، فراخوانی مردم به این حوزه است تا تهدیدهای خارجی، به پلی برای شکوفایی اقتصادی تبدیل شوند.

رضایی، صداوسیما را یگانه رسانه حامی مردم ایران در همه عرصه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: امروز وظیفه سنگینی بر دوش این رسانه است، روحیه دولتمردان، مسئولان و مردم ما باید تقویت شود چرا که غربی‌ها هر روز به دنبال شایعه‌سازی هستند و در مقابل اگر روحیه ملت ایران تهییج و به جهاد اقتصادی تبدیل شود، آنگاه شاهد برطرف شدن بسیاری از تنگناها هستیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر امیدآفرینی در سطح جامعه از سوی صداوسیما گفت: همچنین لازم است رسانه ملی موانع موجود اقتصادی و نیز مشکلاتی را که در نقاط مختلف کشور بر سر راه مبارزه با دشمنان قرار دارند به دولتمردان نشان دهد و دست‌های پشت پرده را رو کند.

او تصریح کرد: ملت ایران با ایستادگی و نقد کردن ثروت‌های انسانی و طبیعی خود، به راحتی بحران‌هایی بزرگ‌تر از شرایط موجود را هم پشت سر بگذارد.

رضایی در پایان از تلاش‌های معاونت امور استان‌ها و مراکز استانی صداوسیما به دلیل پرداختن به سوژه‌های جذاب و ساخت سریال‌هایی با موضوع مفاخر ایران اسلامی قدردانی و تشکر کرد.

جشنواره تولیدات مراکز زمینه ­ساز توجه بیش­تر به چهارمحال و بختیاری خواهد بود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: انتظار داریم به خاطر برگزاری جشنواره تولیدات مراکز، توجه به این استان بیشتر و زمینه سرمایه گذاری در چهارمحال و بختیاری افزون تر شود.

اقبال عباسی در آیین اختتامیه بیست­ ویکمین جشنواره تولیدات مراکز استانی صداوسیما که به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد ابراز کرد: رعایت عدالت رسانه‌ای، توجه ویژه به چهارمحال و بختیاری در حوزه پوشش خبری و تجهیزات رسانه‌ای در کنار توجه به ظرفیت‌های این استان، از جمله انتظاراتی است که از مسئولان رسانه ملی داریم.

او افزود: 10 تا 13 درصد آب تمام کشور در چهارمحال و بختیاری موجود است و تولید می‌شود و این استان یکی از سرچشمه‌های مهم آبی در کشور به شمار می‌رود که ظرفتی مهم محسوب می‌شود همچنین در حوزه کشاورزی، صنعت و پرورش آبزیان هم رتبه‌‌های خوبی داریم که لازم است صدا و سیمای مرکز استان و رسانه ملی به این مسائل بیش­تر بپردازند و ایرانیان را با این ظرفیت‌ها آشنا و زمینه سرمایه‌گذاری بیش­تر را فراهم کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه انتظار داریم به خاطر برگزاری جشنواره تولیدات مراکز، توجه به این استان بیش­تر شود گفت: طی هفته دولت، برنامه‌های متنوعی در چهارمحال و بختیاری اجرایی شده که بخشی از آنها مربوط به افتتاح پروژه‌های صنعتی و عمرانی است.

او با اشاره به 30 سال فعالیت عمرانی در عمر 39 ساله انقلاب اسلامی عنوان کرد: طی پنج سال اخیر بیش از دو هزار پروژه عمرانی توسط دولت و 300 پروژه اقتصادی توسط بخش خصوصی در چهارمحال و بختیاری اجرایی شده‌اند که اینها در واقع یک هشتم اقدامات نظام اسلامی در طول این سال ها به شمار می‌روند.

عباسی تصریح کرد: حدود 90 درصد زیرساخت‌های عمرانی و زیرساختی چهارمحال و بختیاری در دوران پس از انقلاب به ثمر نشسته‌اند این در حالی است که رژیم شاه روزانه شش میلیون بشکه نفت 30 دلاری می‌فروخت و جمعیت کشور نیز 30 میلیون نفر بود ولی حجم کارهای عمرانی و اقتصادی پهلوی، به هیچ وجه با دوران پس از انقلاب قابل مقایسه نیست.

تجلیل از خانواده شهدا، فعالان سیاسی انقلاب و هنرمندان در اختتامیه جشنواره بیست ویکم

در آیین اختتامیه بیست­ ویکمین جشنواره تولیدات مراکز استان­ها، از خانواده شهدا، فعالان سیاسی انقلاب و هنرمندان تجلیل شد.

مادر شهیدان زاهدی، خواهر شهیدان سمیع و خانواده شهید عباسی از جمله خانواده­ های شهدایی بودند که در این مراسم از آن­ها تجلیل شد.

همچنین در این مراسم، از سردار سرلشکر محسن رضایی، عزت­ الله مطهری(شاهی) و حجت­ الاسلام­ والمسلمین سیدمحمود دعایی به عنوان چهره­ های سیاسی و فعالان انقلاب اسلامی تجلیل شد.

بر اساس این گزارش، در بخش دیگری از این مراسم، از جمعی از هنرمندان کشور، به دلیل تولید آثار فاخر هنری قدردانی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها