این علامت استاندارد بر اساس گزارش حوزه معاونت ارزیابی و انطباق اداره کل استاندارد استان مرکزی و داده‌های استخراجی از سامانه یکپارچه نظارت بر اجرای استاندارد صادر شد.
کد خبر: ۱۱۰۸۴۳۱

 به گزارش صدا وسیما ؛ مدیرکل استاندارد استان مرکزی گفت: پروانه کاربرد نشان استاندارد با تبعیت از استاندارد ملی شماره 21106 و 6274 برای انواع شربت انگور (سفید ، قرمز ، و مخلوط سفید و قرمز) صادر شده است.

سها افزود: شربت انگور فرآورده ای است که از مخلوط آب انگور و یا آب انگور غلیظ شده با آب، شکر و یا شیرین کننده‌های مجاز و افزودنی‌های خوراکی تولید می‌شود و به روش فیزیکی نگه داری و بسته بندی می‌شود.

وی گفت: شربت انگور باید حاوی کمینه 50 درصد آب میوه باشد و تطابق ویژگی‌های آب انگور تغلیظ شده، آب آشامیدنی و شیرین کننده‌های مجاز خوراکی مورد مصرف در تهیه این فرآورده با استانداردهای ملی مربوط مورد آزمون و ممیزی قرار می‌گیرد.

51 آزمایشگاه همکار، 589 واحد تولیدی فعال تحت نظارت اداره کل استاندارد استان مرکزی فعالیت دارند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها