در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیبزمینی: 3 عدد، تخممرغ: 2 عدد، پنیر پیتزا: 50 گرم، سیر: 2 حبه، پودر زیره: یک قاشق مرباخوری، گشنیز یا ریحان خشک: یک قاشق مرباخوری ، نمک و فلفل سیاه پودر شده: به میزان لازم
سیبزمینی را با آب و نمک پخته و رنده کنید، تخممرغ را به آن افزوده و هم بزنید. یک سفیده تخممرغ را کنار نگه دارید. سیر تازه را رنده کنید و به مخلوط بیفزایید. پودر ریحان و گشنیز و زیره و نمک و فلفل را اضافه کنید. از مخلوط گلولههای کوچک بردارید، کمی پنیر پیتزا میان آن گذاشته و دوباره رویش را بپوشانید و به صورت کتلت دربیاورید و در سفیده تخممرغ زده و سرخ کنید.
سالاد مرغ باربیکیو (آمریکایی)
تهیه این سالاد، یک روش خوب برای جلوگیری از اسراف و هدر رفتن مرغهای باربیکیوی باقیمانده از مهمانی است.
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ خرد شده: 2 عدد، کرفس خرد شده: 4 عدد، کاهوی خرد شده: یک عدد، برگه ترتیلا: 50 گرم، فلفل دلمهای قرمز و نارنجی خرد شده: 2 عدد، پیاز قرمز خرد شده: یک عدد کوچک، ذرت: 5 قاشق غذاخوری، سس باربیکیو: 6 قاشق غذاخوری، سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
اگر مرغ کبابی از مهمانی دارید، میتوانید از آن استفاده کنید و اگر ندارید هر طرف سینه مرغ را ده دقیقهای کباب کنید و بعد از خنک شدن آن را به مکعبهای کوچک ببرید. کاهو را در ظرف سالاد ریخته و کرفس، فلفل دلمهای، پیاز قرمز، ذرت و برگه ترتیلا را روی آن بریزید و مرغها را روی سالاد قرار دهید. سس مایونز را با کمی نمک و فلفل و آب لیموی تازه مخلوط کرده و روی سبزیجات سالاد بریزید. روی مرغهای سالاد نیز سس باربیکیو بریزید.
دیپ سبزیجات
دیپ به نوعی چاشنی و سس کنار غذا گفته میشود که بیشتر بر پایه ماست و سس و خامه و مایونز تهیه میشود و همراه چیپس، چوب شور، بیسکویت شور، نان تست شده، سیبزمینی سرخ کرده، ترتیلا و سبزیجاتی مثل هویج، خیار، کدوی خرد شده سرو میشود. همچنین در کنار غذاهایی مثل میگو، گوشت کبابی یا سرخشده و فینگر فودها هم از دیپ استفاده میشود.
مواد لازم :
ماست چکیده: 2 فنجان، فلفل دلمهای قرمز: نصف یک فلفل، فلفل دلمهای سبز: نصف یک فلفل، پیازچه: 2 عدد، ترخون خشک: نصف قاشق مرباخوری، ریحان خشک: نصف قاشق مرباخوری، جعفری خشک: نصف قاشق مرباخوری، پودر سیر: یک قاشق مرباخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم
ماست چکیده را با نمک و فلفل، پودر سیر و پودر ترخون یا ریحون یا جعفری خشک شده نصف (ق چ) مخلوط کنید. فلفل دلمه قرمز و دلمه سبز و پیازچه متوسط را ریز خرد کرده به ماست اضافه کرده و مخلوط میکنیم و یک ساعت در یخچال میگذاریم. اگر میخواهید از سبزیجات بلانچ شده استفاده کنید. بلانچ کردن به این روش انجام میشود: سبزیجات را بخارپز کرده یا چند دقیقه در آب جوش ریخته بپزید و بلافاصله در ظرف آب خنک و یخ قرار دهید تا روند پخت قطع و رنگ سبزیجات تغییر نکند و ترد باقی بماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد