مواد لازم برای 4 نفر
کد خبر: ۱۰۸۵۴۴۸

سیب‌زمینی: 3 عدد، تخم‌مرغ: 2 عدد، پنیر پیتزا: 50 گرم، سیر: 2 حبه، پودر زیره: یک قاشق مرباخوری، گشنیز یا ریحان خشک: یک قاشق مرباخوری ، نمک و فلفل سیاه پودر شده: به میزان لازم

سیب‌زمینی را با آب و نمک پخته و رنده کنید، تخم‌مرغ را به آن افزوده و هم بزنید. یک سفیده تخم‌مرغ را کنار نگه دارید. سیر تازه را رنده کنید و به مخلوط بیفزایید. پودر ریحان و گشنیز و زیره و نمک و فلفل را اضافه کنید. از مخلوط گلوله‌های کوچک بردارید، کمی پنیر پیتزا میان آن گذاشته و دوباره رویش را بپوشانید و به صورت کتلت دربیاورید و در سفیده تخم‌مرغ زده و سرخ کنید.

سالاد مرغ باربیکیو (آمریکایی)

تهیه این سالاد، یک روش خوب برای جلوگیری از اسراف و هدر رفتن مرغ‌های باربیکیوی باقیمانده از مهمانی است.

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ خرد شده: 2 عدد، کرفس خرد شده: 4 عدد، کاهوی خرد شده: یک عدد، برگه ترتیلا: 50 گرم، فلفل دلمه‌ای قرمز و نارنجی خرد شده: 2 عدد، پیاز قرمز خرد شده: یک عدد کوچک، ذرت: 5 قاشق غذاخوری، سس باربیکیو: 6 قاشق غذاخوری، سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری

اگر مرغ کبابی از مهمانی دارید، می‌توانید از آن استفاده کنید و اگر ندارید هر طرف سینه مرغ را ده دقیقه‌ای کباب کنید و بعد از خنک شدن آن را به مکعب‌های کوچک ببرید. کاهو را در ظرف سالاد ریخته و کرفس،‌ فلفل دلمه‌ای،‌ پیاز قرمز، ‌ذرت و برگه ترتیلا را روی آن بریزید و مرغ‌ها را روی سالاد قرار دهید. سس مایونز را با کمی نمک و فلفل و آب لیموی تازه مخلوط کرده و روی سبزیجات سالاد بریزید. روی مرغ‌های سالاد نیز سس باربیکیو بریزید.

دیپ سبزیجات

دیپ به نوعی چاشنی و سس کنار غذا گفته می‌شود که بیشتر بر پایه ماست و سس و خامه و مایونز تهیه می‌شود و همراه چیپس، چوب شور، بیسکویت شور، نان تست شده، سیب‌زمینی سرخ کرده، ترتیلا و سبزیجاتی مثل هویج، خیار، کدوی خرد شده سرو می‌شود. همچنین در کنار غذاهایی مثل میگو، گوشت کبابی یا سرخ‌شده و فینگر فودها هم از دیپ استفاده می‌شود.

مواد لازم :

ماست چکیده: 2 فنجان، فلفل دلمه‌ای قرمز: نصف یک فلفل، فلفل دلمه‌ای سبز: نصف یک فلفل، پیازچه: 2 عدد، ترخون خشک: نصف قاشق مرباخوری، ریحان خشک: نصف قاشق مرباخوری، جعفری خشک: نصف قاشق مرباخوری، پودر سیر: یک قاشق مرباخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم

ماست چکیده را با نمک و فلفل، پودر سیر و پودر ترخون یا ریحون یا جعفری خشک شده نصف (ق چ) مخلوط کنید. فلفل دلمه قرمز و دلمه سبز و پیازچه متوسط را ریز خرد کرده به ماست اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و یک ساعت در یخچال می‌گذاریم. اگر می‌خواهید از سبزیجات بلانچ شده استفاده کنید. بلانچ کردن به این روش انجام می‌شود: سبزیجات را بخارپز کرده یا چند دقیقه در آب جوش ریخته بپزید و بلافاصله در ظرف آب خنک و یخ قرار دهید تا روند پخت قطع و رنگ سبزیجات تغییر نکند و ترد باقی بماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها