در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش صداوسیما، کارشناس گیاهان دارویی و جلبکهای دریایی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر گفت: برخی از گونههای جلبک قهوهای،قرمز و سبزدارای ارزش بالایی هستند به عنوان مثال سه گونه از این جلبک مانندسارگاسوم، گراسیلاریا و کالرپا در صنایع مختلف لبنیات سازی،کودکشاورزی، تغذیه دام و طیور و پزشکی کاربرد دارند.
کهزاد سرطاوی افزود: تا کنون 20طرح تحقیقاتی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای ساختترکیبات ضد ویروسی و آنتی اکسیدانی از جلبک ها صورت گرفته وهشت گونه از جلبکها نیز برای انجام تحقیقات به فرانسه فرستادهشده است .
وی با بیان اینکه این نوع جلبکها در مناطق دیگری از کشور نیز وجود دارند، بیان کرد: طرح کشت و پرورش آزمایشی این سه نوعجلبک اجرا شده و و از دو گونه سارگاسوم و گراسیلاریا نتایج خوبی به دست آمده است .
سرطاوی ادامه داد: اکنون از این جلبکها برای تهیه کود گیاهی، غذای شتر مرغ و ماهی و تولید آگار که در آزمایشگاه برای تهیه محیط کشت و درمان برخی بیماریها مانند دیابت و زخم معده کاربرد دارد، استفاده میشود.
این کارشناس همچنین گفت: در استان بوشهر به اندازه کافی جلبک داریم اما به علت نبود سرمایه گذار و مشکلات فرآوری هنوزنتوانسته ایم از این ظرفیت عظیم به خوبی استفاده کنیم.سرطاوی تصریح کرد: به عنوان مثال هر کیلو آگار در خارج از کشور یک ونیم میلیون تومان قیمت دارد و اگر ما بتوانیم این ماده را از جلبکهای استان تهیه کنیم، می توانیم بازار خوبی برای ن آن آن داشته باشیم.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: