
چالشهای اجتماعی و فرهنگی حضور ۱۵۰ هزار نیروی کار غیربومی در استان یزد
یزد- دکتر محمدصالح جوکار در نشست شورای عالی معادن، نسبت به پیامدهای اجتماعی و فرهنگی حضور گسترده نیروهای کار غیربومی در معادن استان هشدار داد.
یزد- دکتر محمدصالح جوکار در نشست شورای عالی معادن، نسبت به پیامدهای اجتماعی و فرهنگی حضور گسترده نیروهای کار غیربومی در معادن استان هشدار داد.
یزد - پروژه توسعهای فولادسازی ۲ شرکت فولاد آلیاژی ایران، با حضور رییس مجلس شورای اسلامی در یزد افتتاح شد.
یزد- مدیر مخابرات منطقه یزد از ادامه اجرای سریع طرح فیبر نوری در استان خبر داد و افزود: این طرحها در ۴۰ منطقه شناسایی شده و در حال اجرا هستند.
یزد- معاون حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: استانها به بازگشت حقوق دولتی معادن نیاز مبرمی دارد تا بتواند این منابع را در راستای توسعه استانی به کار گیرد و این واریز باید از یک حساب مستقیم صورت گیرد.
یزد- مدیر دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد گفت: همزمان با برگزاری جشن های پیروزی انقلاب اسلامی در سراسر استان،جشن های مدارس با رویکرد مدیریت مصرف انرژی و مشارکت شرکت توزیع نیروی برق برگزار می شود.
یزد- همزمان با گرامیداشت دهه فجر، مخابرات منطقه یزد با بهرهبرداری از 102 پروژه مخابراتی به ارزش 1215 میلیارد ریال، نقش موثری در توسعه زیرساختهای مخابراتی و همراه اول نقش در استان ایفا می کند.
یزد- مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد گفت: در راستای تامین آب پایدار در شهرستان اردکان 28 هزار متر شبکه توزیع آب با پیشرفت بیش از 80 درصد در حال اجرا است.
یزد- معاون محیط زیست و خدمات شهری شهری شهرداری یزد گفت: با همکاری پلیس راهور و مدیریت مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری، خودروهای متخلف کثیف کننده معابر شهری به صورت مکانیزه شناسایی و اعمال قانون می شوند.
یزد- محمدصالح جوکار در نشست شورای عالی معادن، از توزیع ناعادلانه درآمدهای معدنی و عدم بازگشت حقوق دولتی به استان انتقاد کرد.
یزد- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد گفت: به منظور حمایت از روستاییان و عشایر استان و عدم مهاجرت، جهادکشاورزی در نظر دارد همراه با ایجاد مگافارمها، طرح رشد تولید در دامداری های روستایی را نیز اجرایی کند.