آیت الله لایینی:
همگان وظیفه حمایت و بیعت با رهبر جدید انقلاب را داریم
نماینده ولی فقیه در مازندران و عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: همه ما وظیفه داریم از رهبر جدید انقلاب حمایت و در کنار وداع با امام شهید، با فرزند ایشان بیعت کنیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران و عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: همه ما وظیفه داریم از رهبر جدید انقلاب حمایت و در کنار وداع با امام شهید، با فرزند ایشان بیعت کنیم.
فرماندار ساری با اشاره به وضعیت تأمین سوخت در مرکز استان مازندران گفت: سوخترسانی در جایگاههای سطح شهرستان بهصورت منظم در حال انجام است.
مقام عالی دولت در مرکز مازندران افزود: ستاد مدیریت بحران شهرستان ساری با تمام امکانات و ظرفیتهای خود در حال خدمترسانی به امنیت و آرامش شهروندان و هموطنان است. دکتر محمدعلی نوبخت با بیان اینکه هدف نهایی ما اطمینانبخشی، ایجاد رضایت و تامین آرامش آحاد مردم است.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران گفت: دقایقی پیش مجموعه تاریخی صفیآباد در شهرستان بهشهر مورد تعرض قرار گرفت که خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت.
فرمانده سپاه کربلای مازندران، گفت: اینجانب، به نیابت از همه رزمندگان، جانبازان و بسیجیان غیور استان، با قلبی سرشار از ایمان و عشق، با رهبر فرزانه و مقتدای عالیقدرمان، حضرت آیتالله العظمی امام سید مجتبی حسینی خامنهای(دام ظله العالی)، تجدید بیعت میکنیم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران از کشف ۱۰۰ تن برنج احتکاری به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال در بازرسی از یک انبار در شهرستان گلوگاه خبر داد.
ساری سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران از توزیع کامل سهمیه آرد اسفندماه نانوایان در استان خبر داد.
پروژه بهسازی راه اصلی جاده هراز در محدوده بایجان تا تونل وانا، با ارزش روز ۱۹ هزار میلیارد ریال، با حضور فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی، مصطفی سوادکوهی سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استاندار مازندران، حاجیپور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان مربوطه افتتاح شد.
رئیس پلیس راه استان مازندران گفت: مسیر شمال به جنوب محدوده پلزنگوله به سمت تهران به صورت مقطعی یکطرفه است.
مردم مرکز استان مازندران بار دیگر با حضور گسترده خود در خیابانهای ساری، حمایت قاطع خود را از نیروهای نظامی کشور اعلام کردند و خواستار تداوم مبارزه تا رسیدن به پیروزی نهایی شدند. این حضور پرشور نشاندهنده اتحاد و همبستگی مردم در دفاع از امنیت و ارزشهای ملی است.