
۲۰۰ چاه غیرمجاز در مازندران شناسایی شد
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای مازندران گفت: در حال حاضر ۲۰۰ پرونده مربوط به چاه های غیرمجاز در استان تشکیل شده است.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای مازندران گفت: در حال حاضر ۲۰۰ پرونده مربوط به چاه های غیرمجاز در استان تشکیل شده است.
استاندار مازندران گفت: تاکنون ۴۰ نفر از بانوان در رده های مدیریتی استان منصوب شدند.
رئیس سازمان اورژانس بابل گفت: فروردینماه ۱۳۰ بیمار قلبی توسط اورژانس بابل به بیمارستانهای تابعه منتقل شدند.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی مازندران گفت: بعد از چند روز آسمانی آفتابی و تابستانی از اواخر امروز یکشنبه بارندگی از سمت غرب استان شروع میشود.
مدیر جهاد کشاورزی ساری میزان تولید شلتوک را در شالیزارهای شهرستان سالانه ۱۵۰ هزار تن اعلام کرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران حداکثر سرعت تندباد دیشب را ۳۶کیلومتر بر ساعت اعلام کرد و گفت: خسارتی گزارش نشده است.
معاون هماهنگکننده سپاه کربلا گفت: تا پایان شهریور ماه حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از مردم مازندران به مناطق عملیاتی غرب و شمالغرب اعزام می شوند
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی مازندران گفت: اواخر فردا یکشنبه رگبار و رعدوبرق پراکنده در غرب استان شروع شده که با کاهش دما همراه خواهد بود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی قائم شهر از پیش بینی تولید 750 تن توت فرنگی در زمین های زراعی این شهرستان خبرداد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از توزیع هزار و ۱۵۹ تن کود و رفع مشکلات استان خبر داد.