
پیام تسلیت مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان برای شهادت دبیرکل حزب الله لبنان
کرمان_مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان و جمعی از فرماندهان مقاومت را تسلیت گفت.
کرمان_مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان و جمعی از فرماندهان مقاومت را تسلیت گفت.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت از تشکیل پرونده قضایی در خصوص سیل روز گذشته در جیرفت که منجر به فوت ۱۵ نفر گردید خبر داد و گفت:باترک فعل ها و قصورهای صورت گرفته برخورد قضایی خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از آمادگی تیم های سحر (سفیران حمایت روانی) این جمعیت با هدف ارائه کمک های اولیه روانشناختی و ایجاد فضای دوستدار کودک به آسیب دیدگان متاثر از حوادث اخیر در کشور لبنان خبر داد.
دادستان عمومی وانقلاب شهرستان زرند از دستگیری متهمین به سرقت پسته که از طریق شناسایی با پهپاد خبر داد و خواستار تقویت نظارت از دور و پایش تصویری شهرستان شد.
بعد از 27 سال کسب رکورد بی سابقه تولید و فروش بیش از ۲۰.۰۰۰ تن محصولات متنوع توسط شرکت صنایع مس شهید باهنر کرمان، یکبار دیگر نام این شرکت را در صدر برترین ها قرار داد.
همایش آموزشی پدافند سایبری ویژه نیروگاههای تولید برق استان کرمان برگزار شد.
مردم کرمان در محکومیت جنایت وحشیانه رژیم سفاک صهیونیستی و حمایت از مقاومت غزه و لبنان، پس از اقامه نماز جمعه در سراسر این استان راهپیمایی کردند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ارتباط تلفنی با شورای اداری اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت: اقدامات تحولی مثبتی در طول یک سال گذشته در استان کرمان صورت گرفته و شاخصهای مختلف از جمله حدنگاری اراضی کشاورزی بهبود یافته است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان گفت: در طول سه سال گذشته سی هزار میلیارد تومان سرمایه توسط سرمایه گذاران مختلف جذب این منطقه شده است.
مدرسه شش کلاسه خیر ساز فخر السادات در شهر نگار از توابع شهرستان بردسیر با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان افتتاح شد