مهدی رمضانی:
عطر وجود شهدا امنیت آفرین است
معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: عطر وجود شهدا امنیت آفرین است و در جامعه معنویت ایجاد می کند این آمادگی در استان برای استقبال و بدرقه این شهدای عزیز وجود دارد.
معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: عطر وجود شهدا امنیت آفرین است و در جامعه معنویت ایجاد می کند این آمادگی در استان برای استقبال و بدرقه این شهدای عزیز وجود دارد.
استاندار کردستان با بیان اینکه در ساختمانهای عمومی الزامات لازم در زمینه مناسبسازی برای معلولان انجام شود، گفت: مشکلاتی در گذشته در زمینه نظارتها وجود داشته است و تخلفاتی انجام شده که نباید تکرار شود و باید جدیتر به موضوع ورود شود.
مدیرکل صنعت،معدن و تجارت کردستان گفت: مرز باشماق با توجه به اینکه به عنوان دروازه تجارت با اقلیم کردستان عراق شناخته می شود، می تواند زمینه ساز توسعه اقتصادی کردستان شود.
فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان با بیان اینکه تلاش دشمن به انحراف کشیدن و شکست انقلاب اسلامی است، ادامه داد: عزم ما باید حفظ سه اصل استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی باشد، اصولی که امام راحل به خوبی تبیین کرد.
مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: امسال طرح نهضت جهادی توسعه فیبر نوری شرکت مخابرات ایران(نجما) در سطح استان اجرا و فیبر نوری جایگزین تجهیزات قدیمی میشود.
سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کردستان گفت: سالجاری حجم مبادلات تجاری انجام شده شامل واردات، صادرات و ترانزیت، افزون بر ۱.۶ میلیون تن بوده است.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان گفت: از طریق صندوق امداد ولایت به 169 هزار نفر و در حدود 11 درصد از جمعیت استان کردستان خدمات بانکی ارائه می شود.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر کردستان گفت: 60 امدادگر جمعیت هلال احمر در قالب 11تیم عملیاتی به صورت شبانه روزی در مرز باشماق مریوان برای ارائه خدمات به مصدومان احتمالی مستقر است.
مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در استان کردستان گفت: در استان بیش از ۲۰۰ هزار مشتری داریم که ۳۰ درصد آن در ۲ سال گذشته یعنی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون به مشتریان استان افزوده شده است.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: توانمندسازی بنیه رسانه ای استان در زمینه های مختلف اعم از آموزش در بخش های متفاوت و حمایت از آنها از تکالیفی است که بر عهده ما مسئولان است.