شب عزت‌الله انتظامی برگزار شد

ناگفته‌هایی از عزت‌الله انتظامی

با توجه به نزدیک شدن به روز پدر، مروری بر 10 بازیگری داریم که درسینما و تلویزیون نقش پدر را ایفا کرده اند.
کد خبر: ۶۷۳۱۰۲
10 پدر ماندگار سینمای ایران

در سینمای ایران، کارگردان های مختلف توجه ویژه‌ای به مقام پدر داشته اند که «مجید مجیدی» در بین آن ها جایگاهی ویژه دارد؛ کارگردانی که در اغلب کارهای خود، پدر را رکن اصلی داستان‌هایش قرار داده، اما «ابراهیم حاتمی‌کیا» نیز چند فیلم در مورد مقام پدر ساخته است. با توجه به نزدیک شدن به روز پدر، مروری بر 10 بازیگری داریم که درسینما و تلویزیون نقش پدر را ایفا کرده اند.

/Media/Image/1393/02/23/635355777766244487.jpg

زنده یاد خسرو شکیبایی (کیمیا و دست‌های خالی)

شکیبایی در «کیمیا»، به زیبایی حسرت درونی خود را بابت دیدن دخترش که سال‌ها از او دور بوده به تصویر کشیده و در ادامه به طریقی زیباتر مراحل تدریجی گذشت خود را به مخاطب نشان می‌دهد. مرحوم شکیبایی در «دست‌های خالی» نیز یک هنرنمایی تکنیکی و صدالبته احساسی در مقام پدر دارد.

عزت‌ا... انتظامی (روسری آبی)

استاد انتظامی در این فیلم تصویرگر زوایایی از شخصیت یک پدر است. از سویی او سال‌هاست که تنها زندگی می‌کند و دل به مهر دختری می‌بندد که از تمکن مالی خوبی برخوردار نیست و از دیگر سو با مخالفت فرزندان خود مواجه می‌شود که مادر جدیدشان را پذیرا نیستند.

پرویز پرستویی (به نام پدر)

پرستویی بارها در سینمای ایران در نقش پدر بازی کرده است اما شاید مهم ترین نقش او در قالب این فضا به فیلم «به‌نام پدر» ابراهیم حاتمی‌کیا بازگردد.

علی نصیریان (بوی پیراهن یوسف)

/Media/Image/1392/04/26/635096493258639475.jpg

استاد نصیریان در این فیلم، یکی از بهترین بازی‌های خود را به نمایش می‌گذارد و آزادانه، حال و هوای یک پدر را در نبود پسرش به نمایش می‌گذارد.

شهاب حسینی (حوض نقاشی)

/Media/Image/1391/11/18/634957637577645027.jpg

شهاب حسینی یک بار دیگر در فیلم‌های «سوپراستار» و «یکی می‌خواد باهات حرف بزنه» این نقش را تجربه کرده بود اما دغدغه‌های پدرگونه او در فیلم «حوض نقاشی» بیشتر به چشم می آید.

حسین محجوب (رنگ خدا)

«رنگ خدا» یک فیلم پراحساس است که بازی محجوب در این فیلم و نمایشی که از بازی خود در این کار ارائه می‌دهد بر قدرت تاثیرگذاری آن می‌افزاید.

مهدی فتحی (در آرزوی ازدواج)

مهدی فتحی در فیلم «در آرزوی ازدواج» در حکم پدر دلسوزی است که متاسفانه به دلایلی در سینمای ایران دیده نشده است. بازی نافذ و چهره دلسوزانه‌اش، یادگاری بزرگ از فتحی در نقش پدر است.

محمد کاسبی (پدر)

کاسبی با بازی در این فیلم توانست سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد جشنواره فجر را از آن خود کند و با این‌که ناپدری فیلم بود اما توانست در موقعیتی دلسوزانه‌تر از پدر واقعی نوجوان قرار گیرد و با دنیای او ارتباطی بهینه داشته باشد و به این نقش جان تازه‌ای بدهد.

رضا کیانیان (خانه‌ای روی آب)

کیانیان آن قدر با این نقش ارتباط برقرار می‌کند که برای خوب از آب درآمدن آن، 20 کیلو به وزنش می افزاید. او در این فیلم با وجود آن که فردی خوشگذران است اما به شدت نسبت به وضعیت کنونی فرزند خود و آینده او احساس خطر می‌کند.

رضا ناجی (آواز گنجشک ها)

ناجی در این فیلم یک پدر دغدغه‌مند است؛ پدری که پس از اخراج، دست به هر کاری می‌زند تا نان آور خانه‌اش باشد و در این مسیر، مشکلاتی برای فرزندان و همسرش پیش می‌آید که او را مجبور می‌کند در همین شرایط، سنگ صبور آن ها نیز باشد. ( مریم ضیغمی / خراسان شمالی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
كاوه
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
۰
۰
زورتون فقط به این آقای محجوب بنده خدا رسید كه عكسشو حذف كردید؟

نیازمندی ها