• 1 2
  • 0

چیزکیک انار بپزید

جمعه 2 فروردین 1392 ساعت 10:04
چیزکیک انار، از انواع چیزکیک‌های سرد به حساب می‌آید؛ دسری خوشمزه است که در زمانی کمتر از 1 ساعت، بسیار سریع و آسان آماده میشود و تنوعی در سبد غذایی خانواده ایجاد میکند.

 

برای تهیه چیز کیک انار به اندازه 8 نفر آماده شوید:

 

مواد لازم:

 

بیسکویت گندمی سبوس‌دار

200 گرم

کره

100 گرم

پنیر خامه‌ای

250 گرم

شیر عسلی

400گرم

وانیل

1 قاشق چای‌خوری

انار

1 عدد

پودر ژله انار

1بسته

آب انار

1 پیمانه

شکر

1 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت

1 قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

بهترین پنیر برای درست کردن چیزکیک، پنیر فیلادلفیا است ولی اگر آن را در دسترس ندارید می‌توانید از پنیر خامه‌ای استفاده کنید. پنیری که برای درست‌کردن چیزکیک استفاده می‌کنید باید حتما هم‌دمای محیط باشد. این چیزکیک را باید 7 تا 8 ساعت کنار گذاشت تا بافت خوبی برای برش زدن پیدا کند.

شیر مورد استفاده در این دستور، condensed milk یا شیری است که طی فرآیند تبخیر تمام آب آن حذف شده‌است؛ اغلب به این شیر غلیظ، شکر نیز اضافه می‌کنند. این شیر در سوپرمارکتها با نام شیرعسلی به فروش می‌رسد. 

با توجه به اینکه تمام شیرینی این چیزکیک توسط شیرعسلی و یک قاشق شکر تنظیم می‌شود، درحین اضافه‌کردن توجه داشته باشید و مرتب کرم پنیری را بچشید که شیرینی کرم مناسب ذائقه‌تان باشد.

1-فر را روی 175 سانتیگراد گرم کنید.

2-بیسکویت‌ها را داخل غذاساز کاملا خرد کنید.

3-کره را آب کرده و با پودر بیسکویت مخلوط کنید و روی کف و دیواره‌های قالب به طور یکنواخت و با ضخامت یکسان پخش کنید.

4-کراست را داخل فر قرار داده، به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود.

5-کراست طلایی شده را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کاملا سرد شود.

6-به سراغ درست کردن تاپینگ چیزکیک بروید: با استفاده از چنگال یا یک همزن دستی پنیرخامه‌ای هم‌دمای محیط را خوب هم‌ بزنید تا یکدست شود. شیر عسلی و عصاره وانیل را به پنیر اضافه کرده و هم‌ بزنید تا یک مخلوط نرم و خامه‌ای به دست آید. انار‌ها را دان کنید.

7-مخلوط پنیری و نرم را روی کراست چیزکیک سرد شده بریزید و دانه‌های انار را روی آن به‌صورت یکنواخت پخش کنید.

8-ژله انار را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کرده و کامل هم بزنید تا خوب حل شود. برای حل شدن بهتر می‌توانید آن را روی بخار آبجوش قرار دهید تا شفاف شود.

9-نشاسته ذرت، شکر و آب انار را به محلول ژله اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا محلول کاملا شفاف شود. 

10-محلول ژله را روی دانه‌های انار ریخته و چیزکیک را داخل یخچال قرار دهید.

* چیزکیک باید حدد 7 تا 8 ساعت داخل یخچال باشد تا فیلینگ آن خود را بگیرد. بهتر است این دسر برای یک شب داخل یخچال بماند تا خوب جا بیفتد.

پارسه‌گرد

به اشتراک گذاری
کد خبر : 975023562612889318
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته