بیشتر خانم‌های ایرانی در پخت انواع آش‌ها و سوپ‌ها مهارت دارند و در هر شهر و روستایی آش‌های محلی زیادی با اسامی گوناگون طبخ می‌کنند. سرآشپز بخش «دیگ و سه‌پایه»، امروز طرز تهیه آش آبغوره را به دوستداران چنین غذایی آموزش می‌دهد که از آش‌های خوشمزه ایرانی به شمار می‌رود.
کد خبر: ۵۴۲۸۹۰


مواد لازم:

لوبیا چشم بلبلی: 1,2 لیوان

برنج: 1 لیوان

تره و جعفری: 500 گرم

گوشت چرخ‌کرده: 150 گرم

پیاز رنده شده: 1 عدد

رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

آبغوره: 1 لیوان

نعنا داغ: 4 یا 5 قاشق غذاخوری

پیاز داغ: 4 یا 5 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 1,4 ایوان

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

لوبیا را به مدت 3 تا 4 ساعت با آب ولرم خیس کنید، سپس آن را بپزید و آب اضافی آن را دور بریزید. برنج را با کمی آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد.

تره و جعفری را اضافه کنید پس از چند جوش لوبیا را بیافزایید تا همه مواد با هم پخته شود.

در ظرفی گوشت چرخ‌کرده را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کنید و از آن کوفته ریزه درست کنید. آن را در کمی روغن مایع تفت دهید و به آش در حال جوش اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی و زردچوبه را نیز در مقداری روغن تفت داده، همراه با پیازداغ و نعناداغ، نمک و فلفل را نیز بیافزایید. بگذارید تمام مواد با هم بجوشد و آش جا بیفتد. در انتها آبغوره را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. آن را با نعناداغ و پیازداغ تزئین و سرو کنید.

منبع : سایت شبکه جهانی جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها