مواد لازم:
جگر سیاه/ 300 گرم
سیب زمینی/ 750 گرم
پیاز متوسط/ 3 عدد
روغن مایع/ 100 گرم
رب انار/ 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه/ به مقدار کافی
طرز تهیه:
پیازها را ریز کرده، با روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. جگر سیاه را نیز به شکل ورقههای کالباس برشهای نازک میدهیم و به پیازها اضافه میکنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن میافزاییم.
فوت کوزهگری:
ترفند مناسب برای تهیه این خوراک آن است که جگر سیاه فقط باید سه دقیقه در روغن تفت داده شود. زمانی بیشتر از آن سبب سفت شدن جگر میشود و لطافت و نرمیاش را از بین میبرد. این نکته را نیز فراموش نکنید که هموطنان نیشابوری ما در مرحله آخر، چند تکه نان بربری را به داخل ماهیتابه میاندازند و با جگرها مخلوط میکنند تا هم آب جگر را به خود جذب کند و هم نان خوشمزهای درست شود که همه از خوردن آن لذت ببرند (نان بربری از آن رو بهتر است که بیش از نانهای دیگر آب جگر را به خود جذب میکند).
میتوان سیب زمینی را نگینی ریز و سرخ کرد و جگر سرخ شده را در ظرفی ریخته، دور آن را با سیبزمینیهای تفت داده شده تزئین کرد.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد