• 7 4
  • 0

طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشت

سه شنبه 3 دی 1398 ساعت 03:17
خورش قیمه یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است که می‌توانید با دستور زیر آن را بدون گوشت درست کنید.

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، خورش قیمه یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی است که به روش‌های مختلفی و با مواد متنوعی طبخ می‌شود.

مواد لازم برای ۵ نفر
لپه: ۲ پیمانه
لیمو عمانی: ۴ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی: ۸ عدد
سویای درشت: ۲ پیمانه
نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم

ابتدا مواد را به اندازه‌های ذکر شده آماده کرده و سویا را به مدت ۳۰ دقیقه با نمک و زرد چوبه و مقداری آب می‌پزیم سپس آب آن را گرفته و لپه‌ها را که از شب قبل خیس کرده ایم همراه با سویای پخته شده و لیمو عمانی و آب گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات به مدت یک ساعت می‌پزیم.

سیب زمینی‌های خلال شده را به آن‌ها اضافه کرده و با حرارت ملایم پختن را به مدت ۳۰ دقیقه ادامه می‌دهیم تا کاملا خورش جا بیفتد و همراه با روغن زیتون میل شود.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 4015606443516809505
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته