• 23 12
  • 0

غذایی مخصوص باکلاس‌ها!

پنج شنبه 14 آذر 1398 ساعت 21:25
در مطلب زیر طرز تهیه کسرول مرغ و پوره سیب‌ زمینی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، کسرول معمولا به غذا‌هایی گفته میشه که داخل ظرف‌های دیواره دار و داخل فر تهیه میشن و داخل همون ظرف هم سرو می شوند.

در این مطلب طرز تهیه کسرول مرغ و پوره‌ سیب‌زمینی رو آماده کردم که با شنیسل مرغ درست میشه و فوق العاده لذیذه. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.

مواد لازم

شنیسل مرغ: ۳ الی ۴ عدد
سیب‌زمینی: ۳ الی ۴ عدد
کره: ۵۰ گرم
شیر: ۱.۲ پیمانه
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این کسرول ابتدا سیب‌زمینی هارو میپزیم.

۲. شنیسل هارو هم سرخ میکنیم.

۳. حالا سیب‌زمینی پخته‌ی داغ و کره رو داخل یه کاسه میریزیم و با گوشتکوب پوره‌شون میکنیم.

۴. بعد شیر، نمک و فلفل رو هم اضافه کرده و مواد رو خوب مخلوط میکنیم تا پوره کمی لطیف‌تر بشه.

۵. حالا پوره و شنیسل آماده هستن و فقط میمونه چیدنشون داخل ظرف کسرول.

۶. کف ظرف رو چرب کرده و بعد شنیسل رو داخلش میذاریم.

۷. حالا با پوره کاملا سطح شنیسل رو میپوشونیم.

۸. بعد روی پوره رو با پنیر میپوشونیم.

۹. همه‌ مراحل رو به بار دیگه تکرار میکنیم، یعنی چیدن شنیسل، پوره و پوشاندن با پنیر.

۱۰. حالا ظرف رو برای مدت سه ربع داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میذاریم تا کسرول حاضر بشه. ۵ دقیقه‌ی نهایی هم برای طلایی شدن پنیر گریل رو روشن میکنیم.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3993564337966620766
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته