• 0 0
  • 0

مصرف قارچ خطر سرطان پروستات را کاهش می دهد

سه شنبه 26 شهریور 1398 ساعت 11:03
مطالعه جدید نشان می دهد مصرف قارچ می تواند فواید زیادی برای سلامت داشته باشد و همچنین به درمان سرطان پروستات هم کمک کند.

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه توهوکو ژاپن در مطالعه اخیر خود دریافتند مصرف قارچ برای مردان میانسال و مسن سودمند است چراکه خطر سرطان پروستات را کاهش می دهد.

محققان در این مطالعه در مجموع 36,499 مرد در رده سنی 40 تا 79 سال را مورد بررسی قرار دادند.

در طول مدت مطالعه این شرکت کنندگان، 3.3 درصد افراد مبتلا به سرطان پروستات شدند. محققان مشاهده کردند در مقایسه با مصرف قارچ به میزان کمتر از یکبار در هفته، مصرف یکبار یا دو بار قارچ در هفته با کاهش 8 درصدی خطر سرطان پروستات و مصرف سه بار یا بیشتر در هفته با کاهش 17 درصدی ریسک ابتلا به این بیماری مرتبط بود.

«شو ژانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «از آنجائیکه اطلاعات مربوط به نوع قارچ مصرفی جمع آوری نشده بود از اینرو دشوار است که بگوییم کدام نوع قارچ در جواب یافته های ما نقش دارد.»

همچنین محققان عنوان می کنند که هنوز مکانیسم تاثیر قارچ بر سرطان پروستات مشخص نیست و نیاز به انجام مطالعات بیشتری در این زمینه است.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3896021505646028555
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته