• 1 0
  • 0

«سلامت کبد» شما با خوردن همزمان این مواد غذایی به خطر می‌افتند!

شنبه 23 شهریور 1398 ساعت 11:05
یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماری‌های گوارشی و ناراحتی‌های کبدی خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است.

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماری‌های گوارشی و ناراحتی‌ های کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده در نهایت باعث تولید «خون ناصالح» و درگیر کردن اندام‌های رئیسه از جمله «کبد» است.

در ادامه به اهم موارد و غذا‌هایی که خوردن آنها با هم، مضر و باعث تهدید سلامت می‌شود، اشاره شده است:

ـ مصرف لبنیات با گوشت به ویژه گوشت‌های سفید مانند ماهی، مرغ و ...

ـ مصرف تخم‌مرغ و ماهی

ـ مصرف سرکه و حلیم

ـ مصرف لبنیات و ترشیجات

ـ مصرف پنیر و ماست چکیده

ـ پنیر و بادام (مصرف پنیر با گردو مفید است)

ـ سرکه و عدس

ـ سرکه و ماش و سرکه و ماست

ـ مصرف ماست و ترب و مصرف شیربرنج و سویق (آرد گندم)

ـ مصرف انار و حلیم

ـ مصرف خربزه و عسل

ـ مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه

ـ مصرف کله گوسفند و انگور

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3892330607072767244
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته