در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد مصرف بیشتر سبزیجات و کاهش مصرف گوشت به میزان قابل توجهی ریسک بروز بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
محققان دانشگاه جانهاپکینز در تازهترین مطالعات خود دریافتند، پیروی از یک رژیم سالم غذایی که مقادیر زیادی از میوهها و سبزیجات در آن گنجانده شده، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را تا 32 درصد کاهش میدهد.
این رژیم غذایی خطر مرگ زودرس به هر دلیلی را نیز تا 25 درصد کاهش میدهد و سلامتی بهتر افراد را تضمین میکند.
دانشمندان تأکید میکنند که مردم نباید کاملاً از مصرف گوشت و لبنیات خودداری کنند، اما آنها باید سهم بیشتری از غذاهای گیاهی را در رژیم غذایی خود داشته باشند.
این پژوهش بیش از 12 هزار نفر را تحت بررسی قرار داد و درنهایت مشخص شد، سبزیجات، غلات سبوسدار و آجیل خطر مرگ و میر ناشی از هر علت را به میزان یک چهارم طی 29 سال کاهش میدهد.
محققان دانشگاه جان هاپکینز تأکید میکنند، مردم اگر میخواهند سلامت قلب بهتری داشته باشند، باید بخش بیشتری از رژیم غذایی خود را به مصرف سبزیجات اختصاص دهند.
مصرف سبزیجات در طولانیمدت همچنین میتواند دیابت نوع 2 ، چاقی و فشار خون بالا را کاهش دهد.
کیسی ربولز، محقق ارشد این مطالعه با بیان اینکه این نخستین مطالعه برای مقایسه اثرات گیاهان با رژیمهای غذایی مبتنی بر حیوانات در بین عموم است، گفت: مردم باید از یک رژیم غذایی سالم که حاوی مقادیر زیادی از سبزیجات است، پیروی کنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: