• 3 0
  • 0

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه

جمعه 14 تیر 1398 ساعت 18:00
در این گزارش قصد داریم طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه شمالی را به شما آموزش بدهیم.

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذا‌های مرسوم در مجالس و مهمانی‌ها می‌باشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی‌ها آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی:
سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه) ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده متوسط ۱ عدد
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ ۱ عدد (۱/۵ کیلو گرم)
آلو ۱۰ تا ۱۵ عدد
زرشک ۳ قاشق سوپخوری


طرز تهیه مرغ شکم پر:
پیاز رنده شده را تفت می‌دهیم تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت می‌دهیم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می‌کنیم، رب انار را اضافه می‌کنیم و بعد گردو را اضافه می‌کنیم، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آن را می‌دوزیم، مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی آب می‌گذاریم بپزد.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3805116812663061828
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته