• 0 0
  • 0

غذاهای فرآوری شده نخورید

سه شنبه 14 خرداد 1398 ساعت 21:30
نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است که مصرف غذاهای فرآوری شده به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش می‌دهد.

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است که مصرف غذاهای فرآوری شده به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش می‌دهد.

غذاهای فرآوری شده، نوعی محصول غذایی هستند که دستخوش فرآیند صنعتی قرار می‌گیرند؛ با استفاده از فرآیندهای شیمیایی، طعم و بافت‌های این غذاها برای جذب مصرف کنندگان ساخته می‌شوند.

غذاهای فرآوری شده پر از قند، چربی‌های اشباع شده و کربو هیدرات‌ها هستند که باعث افزایش چربی برای مصرف کننده می‌شوند. علاوه بر این، آنها حاوی محصولات شیمیایی مثل گلوتامات مونو سدیم و شربت ذرت هستند که منجر به اضافه‌ وزن و چاقی می‌شوند.

این پژوهش که توسط محققان فرانسوی صورت گرفته نشان می‌دهد، مصرف غذاهای فرآوری شده ریسک بروز مرگ زودرس را تا دو سوم افزایش می‌دهد.

تحقیقات فرانسه همچنین بیانگر‌ آن است که هر 10 درصد افزایش در مصرف غذاهای فرآوری شده خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی را 12 درصد افزایش می‌دهد.

تحقیقات جداگانه‌ای در اسپانیا انجام شده که نتایج آن نشان می‌دهد، افرادی که در روز 4 وعده یا بیش‌تر غذاهای فرآوری شده مصرف می‌کنند، به میزان 62 درصد در معرض مرگ زودرس قرار دارند.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3766761602462677509
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته