• 1 0
  • 0

رژیم غذایی مدیترانه ای ابتلا به آلزایمر را به تاخیر می اندازد

پنج شنبه 17 آبان 1397 ساعت 15:20
طبق آخرین تحقیقات محققان، رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند شروع بیماری آلزایمر را تا سال ها به تاخیر اندازد.

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، تحقیقات محققان دانشگاه «ادیت کووان» استرالیا نشان می دهد رژیم غذایی مدیترانه ای به شکل قابل توجهی میزان تجمع پپتیدهای آمیلوئید بتا مرتبط با اسید آمینه را در مغز کاهش می دهد.

به گفته محققان، تشکیل این پپتیدها با ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است. مطالعات قبلی نشان داده اند رژیم غذایی مدیترانه ای که شامل مقادیر بیشتر سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، ماهی و روغن زیتون است، می تواند زوال شناختی را کُند نماید.

دکتر «استفانی رینی اسمیت»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای تنها به مدت ۳ سال می تواند تشکیل پپتیدهای آمیلوئید بتا را تا ۶۰ درصد کاهش دهد.»

وی در ادامه می افزاید: «این یافته ها به ما نشان می دهد که رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند شروع علائم بیماری آلزایمر را تا سال ها به تاخیر اندازد.»

به گفته وی، «درحالیکه به نظر می رسد تمام ابعاد رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش ریسک ابتلا به آلزایمر مهم است، اما یافته های ما نشان می دهد مصرف میوه بیشترین فایده را دارد.»

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3510859115511052440
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته