بسیاری از خانم‌ها بعد از خردکردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند تا رب آنها قرمزتر شود در صورتی که کار بسیار اشتباهی است.
کد خبر: ۱۱۳۱۶۹۹

چگونه رب گوجه خوش‌ طعم درست کنیم؟

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان؛ به همراه آموزش تصویری

                     طرز تهیه سرکه انگور خانگی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها