به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سبزیجات سرسختی نظیر آویشن، رزماری، پونه، مریم گلی و مرزنجوش را در ابتدای پروسه پخت و پز داخل قابلمه بریزید.
به این ترتیب هم بیشترین مزه از آنها استخراج میشود و هم اینکه بافت زمختشان هم نرمتر میشود. در عوض سبزیجات ظریفتری مانند جعفری، گشنیز، ترخون، پیازچه و ریحان را در لحظهی آخر در قابلمه بریزید تا بر اثر پخت و پز بیش از حد طراوت خود را از دست ندهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد