• 0 0
  • 0

ایمنی در حوادث

فضاهای سبز را به آتش نکشیم

پنج شنبه 7 اردیبهشت 1396 ساعت 09:48
با رسیدن بهار و تازگی هوا، اغلب خانواده‌ها شور و شوق زیادی برای رفتن به جنگل، فضاهای سبز یا پارک‌های جنگلی و تهیه غذاهای کبابی دارند اما نکته مهم این است که هنگام تهیه غذاهای کبابی و روشن کردن آتش به نکاتی توجه کنیم تا عامل آتش سوزی نشویم.

برای گرم کردن غذا یا تهیه غذاهای کبابی از جایگاه‌های ویژه‌ای که در فضاها و پارک‌های جنگلی تعبیه‌شده است استفاده کنید و هرگز روی زمین آتش روشن نکنید.

از باقی گذاشتن زغال روشن در طبیعت خودداری کنید.

بهترین روش‌های خاموش کردن آتش، پاشیدن آب روی خاکستر یا مدفون کردن خاکسترها با خاک برای خفه کردن آتش یا استفاده از کپسول خاموش‌کننده دستی است.

تا زمانی که از آتش دود بر‌می‌خیزد، احتمال شعله ور شدن مجدد آن زیاد است. در نتیجه از سرد شدن کامل آتش اطمینان یابید.

اگر کنده درختی را آتش زده‌اید و هنوز مرکز آن سرخ و شعله‌ور است، می‌توانید سطح آن را با ضربات یک جسم سنگین آنقدر بکوبید تا خرد شده و مرکز آن سرد شود.

از انداختن ته سیگار یا کبریت روشن روی زمین اجتناب کنید.

در صورت مشاهده آتش‌سوزی در جنگل، مرتع یا فضاهای سبز بسرعت با 125 تماس بگیرید و موقعیت را دقیق و واضح برای آنها شرح دهید و دور از بوته‌ها و درختان پناه بگیرید.

فاخره بهبهانی - جام‌جم

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2821116921191339354
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته