• 11 3
  • 1

راه‌های پیشگیری از ابتلا به "اسهال مسافرتی"

شنبه 28 اسفند 1395 ساعت 08:00
یکی از مهم‌ترین سوال‌ها درباره بیماری اسهال مسافران (اسهال در سفر)، این است که چگونه می‌توان از ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد؟
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سلامتیسم، مردم معمولا درباره این موضوع صحبت می‌کنند که انتخاب غذاها و نوشیدنی‌های «سالم و بی‌خطر» در سفر تا چه اندازه اهمیت دارد و از ابتلا به این بیماری جلوگیری می‌کند.
متخصصان هم معتقدند که غذاهای تازه و داغ، واقعا نسبت به غذاهای دیگر خطر کمتری دارند. آب مصرفی در سفر هم باید بسته‌بندی استاندارد داشته باشد یا حتما جوشانده شود.
از یخ‌های سر راهی هم نباید در سفر استفاده کرد. با این‌حال، در بعضی از موارد می‌بینیم که همه این نکات را رعایت می‌کنیم، اما باز هم به بیماری اسهال در سفر مبتلا می‌شویم.
این اتفاق معمولا به بهداشتی نبودن صنایع غذایی ارتباط دارد، چون آلودگی می‌تواند در مراحل مختلف آماده‌سازی مواد غذایی به درون آن‌ها سرایت کند.
بنابراین، بهداشت رستوران‌های بین راهی و بهداشت کارکنان این اماکن، خارج از کنترل مسافران است. گاهی اوقات نیز خود مسافران به کارهایی دست می‌زنند که باعث مسمومیت یا آلودگی خودشان می‌شود.
برای جلوگیری از چنین آلودگی‌هایی، رعایت این نکات ضروری است: شستن دست‌ها با آب و صابون یا ضدعفونی‌کننده قبل از غذا خوردن،‌ دست نزدن به دهان، صورت و غشاهای مخاطی بدن.
به اشتراک گذاری
کد خبر : 2769526661267328285
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی :

نظرات شما ( 1 نظر )

( 1 ) ( 0 )
جام جم عزیز بهتر نبود كه «شكم روش» را به جای اسهال به كار می گرفتید؟ چون هم فارسی است و هم اندكی محترمانه تر؟
سلام كامران جون . ممنون چشم
 

ضمیمه این هفته