stats
  • 0 0
  • 0

سازمان ملی استاندارد اعلام کرد

توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی

پنج شنبه 26 اسفند 1395 ساعت 10:35
سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد گوشت بکار رفته، درج شده باشد.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال با انتشار اطلاعیه ای از عموم هموطنان درخواست کرد با توجه به انجام سفرهای نوروزی و افزایش استفاده از غذاهای فوری (فست فودها) نظیر سوسیس و کالباس و همچنین محصولات لبنی که مشمول نظارت های سازمان ملی استاندارد ایران است، به نکات زیر توجه کنند:

1- در هنگام خرید توجه داشته باشند که محصول خریداری شده حتما دارای نشان استاندارد باشد و از خرید محصولات فاقد علامت استاندارد خودداری کنید.

2- تمامی محصولات دارای نشان استاندارد معتبر مورد تایید سازمان ملی استاندارد ایران است و به منظور اطمینان از معتبر بودن آن کد 10 رقمی ذیل آن را به سامانه 10001517 پیامک فرمایید.

3- سوسیس و کالباس و محصولات لبنی باید در یخچال نگهداری شود و حمل و نقل و توزیع این فرآورده تا زمان فروش نیز باید با همین شرایط باشد و از قراردادن آن در بیرون از یخچال خودداری شود.

4- هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضاء معتبر بوده، برروی آن نوع و درصد گوشت به کار رفته درج شده باشد.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2769456029137586303
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی :

ضمیمه این هفته