مواد لازم: گوشت مغز ران گوساله یا گوسفند: 700 گرم ، پیاز: یک عدد بزرگ، روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری، گوجه فرنگی: 5 تا 6 عدد، فلفل کبابی: 4 عدد، نمک و آویشن و فلفل و روغن مایع: به میزان لازم، پودر سیر: یک قاشق چایخوری، سیر: 4 حبه
کد خبر: ۹۰۵۳۴۱
طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه: ابتدا گوجه‌ها، پیاز، سیر و 2 عدد از فلفل‌ها را رنده کنید. پودر سیر و آویشن و فلفل و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده و کنار بگذارید. این سس را برای طعم‌دار کردن گوشت استفاده کنید.

گوشت را شسته و برش‌های نازک و ورقه‌ای بزنید. این برش‌ها را به اندازه 10 تا 15 سانتی‌متر آماده کنید و در سس گذاشته و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید. با این روش هم گوشت طعم‌دار شده و هم ترد می‌شود.

بعد آنها را لایه‌لایه روی ورق آلومینیوم چیده و به‌صورت رول شده، بپیچید و در فریزر گذاشته تا کاملا یخ بزند و فرم گرفته شود و بعد از فریز در آورید و آن را برش عرضی بزنید و مانند رولت حلقه حلقه ببرید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشت‌های سرخ شده را درون نان باگت بریزید و مقداری خیار شور و پیاز برش داده شده و گوجه فرنگی و فلفل برش داده شده و سس کچاپ روی آنها بریزید و میل نمایید.

دقت کنید نمک را در مرحله آخر به مواد بپاشید. وجود نمک از ابتدا، موجب سفت شدن و دیر پز شدن گوشت می‌شود. همچنین می‌توانید مواد سس را بعد از بیرون آوردن گوشت بجوشانید و به جای سس کچاپ از آن استفاده کنید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۲
۰
۰
لطفا.كباب.كوبیده.وكباب.برگ.را.توضیح.بده.
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها