• 0 0
  • 0

توت فرنگی‌های قرمزتر را بخورید

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395 ساعت 22:30
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه توت فرنگی هر چه قرمزتر باشد خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری دارد، گفت: به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود توت فرنگی‌های قرمزتر را مصرف کنند.
به گزارش جام جم سرا ،​ دکتر کوروش جعفریان درباره خواص مصرف توت فرنگی، افزود: توت منبع غنی از فیبر، ویتامین C و اسید فولیک است که ویتامین C موجود در آن موجب افزایش جذب آهن می‌شود اما به عنوان منبع غنی از آهن نیست.

این متخصص تغذیه و رژیم غذایی، افزود: توت یک میوه با خواص فراوان است که مصرف آن موجب تولید انرژی اضافی در فرد نمی‌شود برای مثال مصرف روزانه هشت عدد توت در روز 50 کیلو گرم انرژی تولید می‌کند.

وی با بیان اینکه به افراد توصیه می‌شود توت‌ فرنگی‌های قرمز‌تر را مورد استفاده قرار دهند، یادآور شد: هر چه توت قرمزتر باشد نشان دهنده میزان رنگدانه بیشتر و در نتیجه بالا بودن آنتی اکسیدان آن است.

جعفریان در ادامه یادآور شد: انار نخستین و توت دومین میوه منبع آنتی اکسیدان‌ها هستند که مصرف آن از تشکیل رادیکال‌های آزاد در بدن جلوگیری می کند.
منبع : آنا
به اشتراک گذاری
کد خبر : 2371981075377530499
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته