طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده در یک قابلمه مناسب بریزید و بپزید. سپس گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و ریش ریش کنید.
بعد به همراه برنج و نخود فرنگی به قابلمه برگردانید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شده و برنج کاملا نرم شود .
مقداری کره و نمک به آن اضافه کرده و صبر کنید سوپ کاملا جا بیفتد .
بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و چند برش لیمو ترش تزیین کرده و میل کنید .
چاردیواری
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان