مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 250 گرم ، لوبیا سبز خرد شده: 250 گرم، رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری ، زعفران آب کرده: 3 قاشق غذاخوری، پیاز سرخ شده: 4 قاشق غذاخوری ، برنج: 4 پیمانه ، نمک و ادویه پلویی و روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۸۶۹۶۷۰
طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه: ابتدا لوبیا را پاک کرده و خرد کنید و با یک لیوان آب بپزید. وقتی آب آن کاملا تبخیر شد، مقداری روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شود.

پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید و بعد گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید. رب و ادویه و نمک را هم با مواد مخلوط کنید.

برنج را بشویید و با 4 لیوان آب به آنها اضافه کنید و بجوشانید تا آب آن کشیده شده و زعفران را روی پلو بریزید و آن را دم بگذارید. اگر لوبیا پلو را با روغن جامد محلی و چرب‌تر بپزید، ته‌دیگ آن بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد شد. لوبیا پلو را با ترشی لیته یا سالاد شیرازی نوش جان فرمایید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها