مواد لازم: گل کلم: یک بوته متوسط ، روغن و نمک و فلفل: به میزان لازم ، آرد: دوسوم لیوان ، زرد چوبه: یک قاشق مرباخوری ، تخم مرغ: 2 عدد ، شیر: یک فنجان
کد خبر: ۸۶۴۰۴۹
طرز تهیه کلم سوخاری

طرز تهیه:

ابتدا گل کلم را به قطعه‌های منظم گل‌برش بزنید و با مقداری آب و نمک بپزید. دقت کنید خیلی له نشود.

در یک ظرف گود، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با شیر و آرد و نمک و زردچوبه خوب مخلوط کنید. گل کلم‌ها را بعد از پختن، در سبد بریزید تا آب آنها گرفته شود.

روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. گل کلم‌ها را در سس آماده شده بزنید و در روغن فراوان سرخ کرده و در دیس چیده و میل کنید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها