مواد لازم: گوشت گردن یا سردست: 350 گرم، عدس و لوبیا سفید: از هرکدام نصف لیوان، بادمجان: 8 عدد متوسط، برنج: نصف لیوان، سیر: یک بوته کوچک، پیاز: یک عدد، نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم، نعنا و پیاز داغ: از هر کدام 2 قاشق، کشک: به میزان لازم
کد خبر: ۸۵۴۴۱۰
طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه:

گوشت را با یک عدد پیاز ، زردچوبه و نمک بپزید و از استخوان جدا کنید. لوبیا و برنج را هم قبلا خیس کنید و با عدس بپزید. بادمجان‌ها را سرخ کنید و همه مواد را با هم مخلوط و با گوشت‌کوب آنها را خوب له کنید. سیر را هم رنده کنید و کمی تفت بدهید و همه مواد را دوباره به قابلمه برگردانید. نصف پیاز سرخ شده را هم به همراه سیر به حلیم اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا حلیم کشدار شده و قوام بیاید.

کشک را با نمک، فلفل و زردچوبه در اواخر پخت به حلیم افزوده و آن را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری کشک و پیاز سرخ شده و نعنا داغ تزئین کنید و با نان سنگک تازه میل‌کنید.

ضمیمه چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها