مواد لازم: اسفناج: 700 گرم، روغن: 2 تا 3 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم، قرقروت: 2 قاشق غذاخوری، گردو خرد شده: 5 الی 6 عدد، پیاز: یک عدد بزرگ
کد خبر: ۸۴۲۹۸۱
طرز تهیه نرگسی اسفناج

طرز تهیه: اسفناج را پاک و ساقه آن را جدا کنید و برگ‌های آن را بپزید. آب آن را صاف کنید. در یک ماهیتابه، روغن بریزید و پیاز را خرد و سرخ کرده.

سپس قرقروت را اضافه و بعد از این‌که نرم شد اسفناج را اضافه کنید و خوب به هم زده تا آب اضافی آن تبخیر و کمی سرخ شود.

نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و میل فرمایید.

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها