مواد لازم: سینه مرغ (آب پز و ریز خردشده) 300 گرم، برنج (دم کشیده) 80 گرم، بروکلی (گُل شده) 200 گرم، پنیر چدار (رنده شده) 3.4 پیمانه، تخم مرغ (همزده شده) 4 عدد، ماست چکیده 2 قاشق سوپخوری،پودر بادام 40 گرم، پودر سوخاری 30 گرم،نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم، روغن مایع مقداری برای چرب کردن،دیپ آووکادو طبق دستور داده شده.
کد خبر: ۸۲۲۳۲۲
مافین مرغ و پنیر

طرز تهیه

تکه های مرغ، برنج، بروکلی، پنیر چدار، تخم مرغ، ماست چکیده، پودر بادام، پودر سوخاری، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و با دست کاملاً ورز دهید.

داخل قالب مینی مافین را با روغن مایع، کمی چرب کنید. مقداری از مخلوط مرغ را داخل قالب های چرب شده بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزند. در این فاصله، دیپ آووکادو را آماده کنید.

پس از پخت، مافینها را از قالب بیرون آورید و به همراه دیپ آووکادو سرو کنید.

دیپ آووکادو:

یک عدد آووکادو (خردشده)، 30 میلیلیتر آبلیموترش تازه، 2 قاشق سوپخوری ماست چکیده، مقداری نمک و فلفل سیاه را در مخلوطکن بریزید و کاملاً هم بزنید تا یکدست شود.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به دیپ آووکادو، می توانید از ماست چکیده استفاده کنید.(ساناز سانیا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها