مواد لازم: پودر قند: 250 گرم ، سفیده تخم‌مرغ: یک تا 2 عدد ، کرم تار تار: نوک قاشق چای‌خوری ، نشاسته ذرت: 50 تا 60 گرم
کد خبر: ۸۲۱۱۵۳

گل‌های شکری برای تزئین‌کیک و ژله

طرز تهیه: سفیده تخم‌مرغ را با کرم تار تار مخلوط کرده، آن‌قدر بزنید تا فرم بگیرد. بعد پودر نشاسته و پودر قند را کم‌کم به آن اضافه کنید و باز هم آن را هم زده تا به صورت ماست چکیده شود. بعد آن را در قیف ریخته و از انواع ماسوره استفاده کنید و شکوفه‌های مختلف درست کنید. روی سطحی صاف را پاکت فریزر یا سلفون بکشید و گل و شکوفه‌ها را روی آن بگذارید و خشک کنید و از این گل‌ها و شکوفه‌های شکری برای تزئین کیک و ژله استفاده کنید. لازم است بدانید کرم تار تار به ترد شدن و لطیفی شیرینی و شکلات کمک می‌کند و شما می‌توانید از فروشگاه‌هایی که لوازم قنادی دارند آن را تهیه کنید.

 

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها