طرز تهیه:
ابتدا کیک را تکه های کوچک می کنیم و مقداری از آن رادر ظرف موردنظر می ریزیم.روی لایه کیک نیمی از توت فرنگی های خرد شده را می ریزیم.روی آنها را یک لایه ماست میوه ای می ریزیم. و باز یک لایه کیک روی آن قرارمی دهیم به همین ترتیب لایه بعدی را آماده می کنیم لایه آخر را خامه می ریزیم و روی خامه را با توت فرنگی تزیین می کنیم.بهتر است این دسر را ۶- ۵ ساعت در یخچال باشد این دسر را می توان با چند میوه مخلوط هم درست کرد.(آسمونی)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد