گردو 100 گرم کشمش 100 گرم پیاز بزرگ دو عدد برنج 3 پیمانه رب انار نصف پیمانه شکر 3 قاشق سوپ خوری ران مرغ 2 عدد نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم آب 2 پیمانه
کد خبر: ۸۱۴۴۳۱

طرز تهیه دوپینگ پلو

طرز تهیه دوپینگ پلو :
ابتدا یکی از پیازها رو خلالی کرده وسرخ کنید و کنار بذارید سپس گردوها رو در روغن ریخته به همراه کشمش و زردچوبه و با حرارت کم تفت دهید چون خیلی سریع می سوزن .

 

 

 

سپس پیاز داغ رو اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

 

برنج رو ابکش کرده و در قابلمه بریزید .


نکته آشپزی :
بهتره از ته دیگ نان استفاده کنید .
سپس از مخلوط کشمش وگردو لا به لا و روی برنج ریخته و اونو دم کنید.

 

 

شکر رو به رب انار اضافه کرده و روی حرارت کم قرار داده و مدام هم بزنید تا رب رقیق بشه.

نکته آشپزی :
رب انار وشکر نباید بجوشه فقط در حدی باشه که شکر کاملا حل بشه.

 

 

به این غلظت که برسه خوبه.

 

 

بعد از دم کشیدن پلو ، رب انار رقیق شده رو با قاشق دور تا دور برنج بریزید.

 

 

در قابلمه رو ببندید و 10 دقیقه دیگر زمان بدید .

 


برای پخت مرغ :
پیاز رو رنده کنید و سرخ کنید تا سبک بشه.


نکته آشپزی :
هرچه پیاز ریز تر خورد بشه غذا لعاب بیشتری خواهد داد.

 

 

به مرغ نمک بزنید و کمی دو طرف اونو سرخ کنید.

 

 

 


سپس مرغ ها رو روی پیاز سرخ کرده قرار داده و به اون زردچوبه و فلفل بزنید ،بعد کمی تفت داده سپس اب بریزید.

 

 

نیم ساعت زمان بدید تا مرغ خوب بپزه سپس اونو در روغن خوب سرخ کنید تا برشته بشه.از اب مرغ می تونید در کنار غذا استفاده کنید.
در آخر برنج رو مخلوط کرده و بهمراه مرغ سرو کنید .

 

 

(بهار سایت)

 

 

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها