مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 150 گرم لپه باقلا: یک لیوان برنج: یک لیوان پیاز: یک عدد پیاز و نعنا و سیر داغ: به میزان لازم نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم دوغ: 1.5 لیتر شوید: 200 گرم
کد خبر: ۸۱۳۲۶۰
آش دوغ شیرازی

طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را هم افزوده و کنار بگذارید. برنج و باقلا را هم جدا بپزید و سعی کنید آب آنها کاملا تبخیر شود و بعد با گوشت سرخ شده مخلوط کرده و در این مرحله، شوید خرد شده را به همراه پیاز داغ و کمی نمک به آش اضافه کنید. بعد از چند دقیقه دوغ را هم در آش بریزید و مرتب به هم بزنید تا آش به غلظت کافی برسد و حسابی جاافتاده شود، بعد آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کرده و نوش جان کنید .

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
reza
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۳
۰
۰
سلام . كاكو بد نیست یه بار شیراز بری و یه اش دوغ بخوری بفهمی اش دوغ شیرازی باقلا نداره.
سارا
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۶
دقیقا
یلدا
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۸
۰
۰
وای اش دوغ شیرازی این نیست
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها