روش‌های جالب برای چاق‌هایی که از راه‌های دیگر لاغر نشده‌اند

۸ استراتژی کاربردی و ساده برای کم کردن وزن اضافه

تناسب اندام با استفاده از خواص و فواید سبزیجات و صیفی‌ها

شکم صاف و خوش‌ترکیب می‌خواهید؟ آب بادمجان بنوشید!

جام جم سرا- با بادمجان انواع مختلفی از غذاها را تهیه می‌کنند اما نکته جالب توجه در چنین نوعی از سبزیجات این است که بادمجان به کسانی که قصد لاغر شدن دارند کمک می‌کند تا چربی‌های دور شکمشان را آب کنند. اطلاعاتی درباره خواص آن را در ادامه بخوانید.
کد خبر: ۸۰۳۴۳۶
شکم صاف و خوش‌ترکیب می‌خواهید؟ آب بادمجان بنوشید!

گفته می‌شود طبخ بادمجان در فر یا بخارپز کردن آن باعث حفظ مواد مغذی و از دست نرفتن منابع معدنی بادمجان می‌شود و به همین دلیل چنین شیوه‌ای برای پخت بادمجان مناسب‌تر است؛ اما درباره میزان و مقدار کالری و استفاده آن در رژیم غذایی برای لاغر شدن، بهتر است بدانید که بادمجان حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی مختلف مانند پتاسیم و ویتامین است. هر ۱۰۰ گرم از بادمجان فقط ۲۰ کالری وارد بدن می‌کند و به بهترین شیوه شما را سیر می‌کند تا در چارچوب رژیمی مناسب براحتی لاغر شوید.

خواص و فواید بادمجان

بادمجان حاوی میزان قابل توجهی آب است. این سبزی فوق‌العاده پرخاصیت به بهبود جریان خون هم کمک بسیاری می‌کند و به واسطه فیبرهایی که دارد بدن را تمیز و میزان قند و کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

بادمجان در گروه دیوروتیک‌ها (مواد ادرارآور) قرار می‌گیرد که باعث کاهش حالت احتباس آب و بهبود فعالیت کلیه‌ها می‌شود؛ علاوه بر این، باعث ترشح صفرا شده، از کم‌خونی بویژه در خانم‌ها نیز جلوگیری می‌کند.

اگر به دنبال بهتر شدن وضعیت پوست خود هستید مصرف بادمجان را در وعده‌های غذایی خود قرار دهید. استفادهٔ موضعی از بادمجان برای کاهش سوزش ناشی از آفتاب‌سوختگی هم مؤثر است.

هنگام طبخ آن در فر یا دستگاه‌های بخارپز از مقدار کمی روغن زیتون استفاده کنید چون روش سنتی سرخ کردن و بعد طبخ بادمجان، آن هم به شیوهٔ غوطه‌ور کردن آن در روغن، اصلاً برای حفظ سلامتی و تناسب اندام صحیح نیست.

لاغری با آب بادمجان

آب بادمجان برای داشتن شکم صاف و بدون چربی کمک‌کننده است. برای مصرف بادمجان به این منظور باید با طرز تهیه این نوشیدنی آشنا شوید:

یک عدد بادمجان بزرگ را خرد کنید و داخل یک ماهی‌تابه بریزید. سپس مقداری آب به آن اضافه کنید به طوری که روی بادمجان‌ها با آب پوشیده شود. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بجوشد؛ سپس شعله را خاموش کنید و بگذارید محتوای ظرف به دمای طبیعی برسد. در نهایت آب بادمجان را صاف کنید، درون یک شیشه بریزید و هر روز ۳ تا ۴ لیوان از این مایع را میل کنید.

برای مصرف راحت‌تر هم می‌توانید از مقدار کمی آب پرتغال طبیعی استفاده کرده، آن را به مایع اصلی اضافه کنید. (شفاآنلاین)


*انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی در «جام جم سرا» لزوماً به معنای تایید یا رد محتوای آن نیست و صرفاً به قصد اطلاع کاربران بازنشر می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
نرم افزار موبایل
-
۱۹:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۰
۰
۱
مقاله ی خوبی بؤد از فردا بادنجون میخورم
بهجت
United States
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۰
۰
۱
مرسی امتحان كنم بینم.
نرم افزار موبایل
-
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
۰
۱
ستاره: جالب بود ممنون

نیازمندی ها