طرز تهیه:
گوشت را تمیز کنید و با یک کارد تیز، دو طرف آن را سوراخ کرده و هویج و سیر و کرفس و پیاز را برشهای بلند بزنید و از سوراخهای ایجاد شده وارد گوشت کنید. روی گوشت را هم نمک و فلفل بزنید و با یک نخ مناسب، گوشت را ببندید که مواد از آن خارج نشود. بعد کره آب شده را روی گوشت بریزید و آن را در فویل پیچیده و در فر با حرارت ۳۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲ ساعت بگذارید تا بپزد. بعد از این مدت فویل را باز کنید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر با حرارت کمتر بگذارید تا روی آن طلایی و سرخ شود. برای اینکه گوشت نرم و لطیف پخته شود، هر چند دقیقه یک بار از روغن و آبی که زیر گوشت جمع شده، با قاشق روی گوشت بریزید. بعد از پخت کامل ران برشته شده را به دیس مناسبی منتقل کنید و برش بزنید و بعد از برش زدن روی آن را سس بریزید و از مهمانانتان پذیرایی کنید.
سس این غذا، مخلوطی از آب قلم، سیر رنده شده و پیاز سرخ شده است که با رب گوجهفرنگی تفت خورده شده و دارچین و نمک به آن اضافه کردهاید. اطراف آن را هم با چند برش حلقهای لیمو و زیتون و خیارشور تزئین کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: